Αρχική

Α' ΕΠΣΚ: Εθνικός Βατερού - ΑΕΠ Καραγιαννίων 0-3 | βίντεο

ΑΕΠ Καραγιαννίων 
Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις τις η ΑΕΠ για το 2016
 Οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι ήταν καλύτεροι από τους γηπεδούχους δημιούργησαν αρκετές φάσεις και σημείωσαν τρία γκολ.  
Οι γηπεδούχοι έχοντας το μυαλό τους στην άμυνα ήταν τελείως ακίνδυνοι επιθετικά έχοντας μόλις δύο τελικές προσπάθειες προς την εστία του Βίδρα.


Το φιλμ του αγώνα
 3 ΄ κόρνερ με εκτελεστή το Σαββούδη η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά του Μαλούτα πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
8΄ ο Αποστολίδης θα πασάρει στο Σαββούδη σουτ άουτ.
14΄ ο Δημητριάδης των γηπεδούχων από το χώρο του κέντρου θα διώξει, ο Dukaθα προσπαθήσει να διώξει με κεφαλιά θα του φύγει η μπάλα κάτοχος θα γίνει ο Κεμεντσετσίδης το σουτ όμως που θα κάνει περνάει πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
34΄ ο Ζερβανταρίδης γεμίζει στην περιοχή των γηπεδούχων ο Ζηνόβιος θα κάνει έξοδο θα παρεμβληθεί συμπαίκτης του και ο Παπαδόπουλος ο οποίος θα τσιμπήσει την μπάλα στον επερχόμενο από δεξιά Σαββούδη σουτ του τελευταίου γκολ, ο κ. Ζούγρας θα το ακυρώσει ως επιθετικό φάουλ του Παπαδόπουλου.
38΄ ο Αποστολίδης από το χώρο του κέντρου θα γεμίσει στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και αριστερά όπου θα κινηθεί ο Κεΐσογλου  έξοδος του Ζηνόβιου ο οποίος με τις γροθιές θα προσπαθήσει να απομακρύνει αλλά θα βρει τον επιθετικό της ΑΕΠ στο πρόσωπο πέναλτι θα υποδείξει ο διαιτητής το οποίο θα εκτελέσει ο Σαββούδης και θα κάνει το 0-1.
58΄ ο Durmhshi από αριστερά θα κάνει το ένα-δύο με το Σαββούδη ο τελευταίος παράλληλη σέντρα στον επερχόμενο Κεΐσογλου  ο οποίος με δυνατό συρτό σουτ θα κάνει το 0-2.
65΄ φάουλ θα υποδείξει ο διαιτητής στο χώρο του κέντρου για τους γηπεδούχους οι οποίοι θα εκτελέσουν γρήγορα η μπάλα θα φτάσει δεξιά στο Λεωνιδάκη ο οποίος θα σεντράρει η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι στον Τακίδη σουτ στην κίνηση η μπάλα λίγο άουτ.
72΄ ο Μαλούτας ωραία θα κινηθεί από αριστερά θα πασάρει στον Παπαδόπουλο σουτ λίγο άουτ από την συμβολή των δοκών.
85΄ ο Γκέτσιος μετά από πάσα του Σαββούδη θα βρεθεί μέσα στη μικρή περιοχή και απέναντι από το Ζηνόβιο δε θα σουτάρει προτιμώντας να σεντράρει και θα χαθεί η ευκαιρία.
91΄ φάουλ με εκτελεστή τον Γκέτσιο από τα εικοσιπέντε μέτρα ο Ζηνόβιος θα απογειωθεί στο αριστερό του ¨Γ¨ αποκρούοντας ο Σαββούδης θα πάρει το ριμπάουντ και με πλασέ θα κάνει το 0-3.
Εθνικός Βατερού (Μαλούτας): Ζηνόβιος, Δημητριάδης, Σαρημπαλάς, Πολυχρονιάδης, Κίλης, Πουλατσόγλου, Μαλούτας (67΄ Δεληογλάνης), Λεωνιδάκης (86΄ Παυλίδης), Κεμεντσετζίδης (53΄ Χατσίδης), Τακίδης, Τσακιλτζίδης.
Α.Ε.Π. Καραγιαννίων(Σαμαράς): Βίδρας, Duka, Durmhshi, Δημητριάδης, Ζερβανταρίδης (84΄ Τσίλης), Ιττής (Γκέτσιος), Κεΐσογλου , Παπαδόπουλος,  Μαλούτας, Αποστολίδης (50΄ Λιάμης), Σαββούδης,.
Διαιτητής: Ζούγρας
Βοηθοί: Τζιαμπάσης,  Τζιουβάρας    
ρεπορτάζ: Γιάννης Αραβόπουλος 
βίντεο: Πάνος Τραπενζαλίδης