Αρχική

Α' ΕΠΣΚ: Ακαδημία Βοΐου - Μακεδονικός Φούφα 2-1

Ματς-«θρίλερ» έγινε στη Νεάπολη, όπου η Ακαδημία Βοϊου σημείωσε μεγάλη νίκη, ενώ ο Μακεδονικός μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, έχασε πολύτιμο έδαφος. Σε «βαρύ» γήπεδο έγινε συναρπαστικό ματς, με εκατέρωθεν ευκαιρίες. 
Οι γηπεδούχοι ήταν ψυχωμένοι και αποφασιστικοί, οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν χωρίς αποτέλεσμα. Στο 13΄ και 15΄ ο Αποστολίδης μπλόκαρε ωραίο σουτ του Μαργιορίδη και πλασέ του Χάιτα αντίστοιχα, στο 16΄ λάθος του Αλεξίου, σουτ του Βελλίδη άουτ.
 Τρία λεπτά αργότερα, δυνατό σουτ του Παπανώτα λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι, στο 22΄ σε πλασέ του Χάλου, έπεσε και μπλόκαρε ο Σακαρίδης.
 Στο 25΄ ο Χάιτας έχασε την ευκαιρία, στο 29΄ ο Αποστολίδης απέκρουσε με υπερένταση φάουλ του Τοπάλη. Στο 32΄ φάουλ του Παπανώτα στο κεφάλι του Μαργιορίδη, «απογειώθηκε» στο «Γ» ο Σακαρίδης, αποτρέποντας το αυτογκόλ.
 Στο 41΄ ο Σούλας έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, στο 42΄ τετ-α-τετ του Χάιτα, απέκρουσε ο Αποστολίδης, ακολούθησαν οι ευκαιρίες από τους Χάλο (43΄), Τοπάλη (44΄), Χάιτα (45΄). Στο 62΄ ο Δονούλης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πλάσαρε, απέκρουσε ο Σακαρίδης κι ο Ραφαήλ Αποστολίδης σε κενή εστία πέτυχε το 1-0.
 Στο 75΄ τετ-α-τετ του Καραγιάννη στο ύψος του πέναλτι, απέκρουσε με τα πόδια ο Σακαρίδης, στο επόμενο λεπτό δυνατό φάουλ του Παπανώτα, ο Χάιτας με το κεφάλι σημείωσε αυτογκόλ (2-0). Στο 78΄ ανατροπή του Κεσκιλίδη κι ο Αλέξανδρος Κοτζαφίλιος ευστόχησε στο πέναλτι (2-1). 
Στο 81΄ ο Κοτζαφίλιος πλάσαρε σύρριζα άουτ, στο 90΄ φάουλ του Βελλίδη δε βρήκε στόχο. Άριστη η διαιτησία του Καραλιόλιου από τα Γρεβενά (Στεργιόπουλος, Φαλτάκας). Από τους νικητές κανείς δεν υστέρησε σε απόδοση.
Ακαδημία Βοΐου (Κάλφας): Θ. Αποστολίδης, Δ. Τουλιόπουλος, Δ. Στεργιόπουλος, Αλεξίου, Λαδάς, Πατούρι, Παπανώτας, Ζιώγας (46΄ Δονούλης), Χάλος, Σούλας (68΄ Καραγιάννης), Ρ. Αποστολίδης (90΄ Φασούλας).
Μακεδονικός Φούφα (Εμμανουηλίδης): Σακαρίδης, Πολυχρονίδης (78΄ Μίμης), Δούφας, Ίτσκος (22΄ λ.τ. Τσαγκαλίδης), ΚΟΤΖΑΦΙΛΙΟΣ, ΜΑΡΓΙΟΡΙΔΗΣ, Σιδηρόπουλος (78΄ Χατζηρούμπης), ΧΑΪΤΑΣ, Κεσκιλίδης, ΒΕΛΛΙΔΗΣ, ΤΟΠΑΛΗΣ.