Αρχική

Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης – ΑΕ Περδίκκα 1-2

 Μακεδονικός Κοζάνης – ΑΕ Περδίκκα 1 2

Μεγάλο διπλό 1-2  για την ομάδα της Α.Ε Περδίκκα μέσα στην Νέα Νικόπολη με αντίπαλο τον Μακεδονικό Κοζάνης.

Οι φιλοξενούμενοι για περίπου 50  λεπτά ήταν οι απόλυτα κυρίαρχοι στο παιχνίδι όπου και προηγήθηκαν στο σκορ 0-2 (ημίχρονο 0-1).

Μάλιστα σ' αυτό το χρονικό διάστημα εάν ο  μέτριος για 50' λεπτά  Μακεδονικός δεν είχε κάτω από τα δοκάρια τον  καταπληκτικό Σταύρο Ζηνόβιο το σκορ σίγουρα θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις για τον Περδίκκα.

Μετά το 0-2 οι γηπεδούχοι μη έχοντας τίποτα άλλο να χάσουν ανέβασαν την απόδοσή τους, έκλεισαν καλύτερα τους χώρους ,βγήκαν μπροστά , ισορροπώντας   το παιχνίδι.

Στο 90' ο Μακεδονικός θα μειώσει σε 1-2 με φοβερή ενέργεια του Κατσαρού και στο 92' θα ζητήσει πέναλτι σε ανατροπή του Μήλιου με τον κ. Καρατέρπο  να συνεχίζει το παιχνίδι κάτω από διαμαρτυρίες  των παικτών του.

Το φιλμ του αγώνα 
Στο 10' φάουλ Βλαδίκα  θα απογειωθεί ο Ζηνόβιος θα αποκρούσει , η μπάλα θα φτάσει στον Τσεμπερλίδη, νέο δυνατό σουτ και νέα τεράστια επέμβαση του Ζηνόβιου που ανάγκασε έως και τους  αντιπάλους παίκτες αλλά και τον διαιτητή να του δώσουν συγχαρητήρια.

Στο 13' ένα δύο Τζέλου, Σακαλή  σουτ αποκρούει σε κόρνερ ο Μήτκας.

Στο 16' θα κερδίσει την κόντρα από τον εξερχόμενο Μήτκα , ο Τζέλος  θα προσπαθήσει με ψηλοκρεμαστό σουτ να τη στείλει στα δίχτυα , αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο έξω.

Στο 25' σέντρα σουτ Τσιντού Π διώχνει σε κόρνερ ο Ζηνόβιος
Το κόρνερ εκτελεί ο Τσεμπερλίδης κεφαλιά Λιάμη διώχνει ο Ζηνόβιος.

Στο 31' κάθετη Βλαδίκα στον Τσεμπερλίδη μέσα στην περιοχή που με σουτ θα ανοίξει το σκορ 0-1.

Στο 38' σουτ Παγαθονίκου αποκρούει ο Ζηνόβιος.

Στο 41' σουτ Παναγιωτίδη Λάκι ο Ζηνόβιος θα πέσει θα αποκρούσει , η μπάλα θα βρει και το κάθετο δοκάρι και κόρνερ .

Στο 46' ο Βλαδικας ωραία στον Παγαθονίκου που μέσα από την περιοχή θα νικήσει τον Ζηνόβιο και θα γράψει το 0-2.

Στο 52' κάθετη Κατσαρού στο Σακαλή σουτ από καλό σημείο ηπακα θα κοντράρει σε αμυντικό και θα περάσει  κόρνερ .

Στο 65' σουτ Παγαθονίκου ο Ζηνόβιος θα διώξει

Στο 90' πολύ ωραία ενέργεια του Κατσαρού που μέσα και πλάγια από την περιοχή με έξυπνο πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2

Στο 92' ατομική ενέργεια του Μήλιου που θα αποφύγει τον αμυντικό θαπει στην περιοχή από πλάγια θα βρεθεί στο έδαφος από μαρκάρισμα αμυντικού αλλά ο κ. Καρατέρπος θα συνεχίσει το παιχνίδι  κάτω από διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για πέναλτι.

Ο Μακεδονικός σε άλλη μια φάση  θα ζητήσει χέρι  πέναλτι μέσα στην περιοχή  όπως και ο Περδίκκας  από τη μεριά του  αλλά και πάλι ο κ. Καρατέρπος κοντά και στις δύο περιπτώσεις θα συνεχίσει το παιχνίδι.


Μακεδονικός Κοζάνης 
(Καραθανάσης) : Ζηνόβιος, Μουρατίδης, Τάτσινας, Πολυχρονιάδης, Τσικόπουλος (69' Δούμας), Μαλούτας (69' Μήλιος) , Κατσαρός, Τζέλος, Λάντζιος, Χατζηζήσης Δ.(60' Αργυρόπουλος), Σακαλής (80' Γεωργιάδης).


ΑΕ Περδίκκα
 (Θεοδωρίδης) : Μήτκας, Τσιντός Π. (86' Μωυσιάδης) , Τσάρδας, Λιάμης, Τζουβάρας, Τσιντός Χρ., Παναγιωτίδης, Βλαδίκας (86' Παπαδόπουλος) , Βλάχος Θ. (80' Βλάχος Σ.) Παπαγαθονίκου (86' Παρτάλης), Τσεμπερλίδης (65' Λυπιρίδης).


Διαιτητής 
: Καρατέρπος
Βοηθοί : Σάκκος, Ρίζος
Παρατηρητής : Παπαδόπουλος