Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ 4Χ4 ο Μακεδονικός … πήρε φόρα κι ανεβαίνει Φωνάζουν για τη διαιτησία τα Καραγιάννια (φωτο - Βίντεο ...σε λίγο)

Μακεδονικός Κοζάνης – ΑΕΠ Καραγιαννίων 2-0
Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του  (2-0) στο πρωτάθλημα πέτυχε στο Στρατιωτικό γήπεδο ο Μακεδονικός με αντίπαλο την δυνατή ομάδα της  Α.Ε.Π Καραγιαννίων  για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος και συνεχίζει την ανοδική του πορεία φτάνοντας στους 18 βαθμούς. Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος με τον Μακεδονικό να είναι σοβαρός και για δεύτερο σερί παιχνίδι να μη δέχεται γκολ , δείγμα της γενικότερης αγωνιστικής του βελτίωσης το τελευταίο διάστημα .

 Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας και με τους γηπεδούχους καλά οργανωμένους στην άμυνα , να χτυπούν στην κόντρα με δύο γκολ μετά το 30΄.Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΠ μπήκε δυνατά είχε τον έλεγχο και πίεσε τον Μακεδονικό χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχειένα  γκολ που θα την ξαναέβαζε στο παιχνίδι . Από την άλλη οι γηπεδούχοι έκλεισαν καλά  τους χώρους και στις ταχύτατες αντεπιθέσεις δημιουργούσαν αυτοί τις κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλο τέρμα Η ΑΕΠ Καραγιαννίων μετά το τέλος του παιχνιδιού εξέφρασε αρκετά παράπονα για τη διαιτησία .  Τα παράπονα έχουν να κάνουν για την αποβολή του Σαββούδη στο 82΄κι ένα πέναλτι που ζήτησαν στο 85΄επάνω στον Αντάμη.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 14’ ωραία προσπάθεια του Μελισσινού από αριστερά, θα σπάσει τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, πλασέ του Τσίλη από κοντά, διώχνει ο Βαρυτιμίδης με τα πόδια.
Στο 18’ συνδυασμός Μαμάτσιου – Ματούλα – Μυλωνά επικίνδυνη σέντρα σου του τελευταίου διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Ζηνόβιος.
Στο 20’ φάουλ Μετικάνου λίγο έξω.
Στο 22’ ο Σαββούδης από αριστερά θα σπάσει τη μπάλα στο Μελισσινό που από καλό σημείο θα σουτάρει τη μπάλα άουτ.
Στο 27’ πλάγιο του Αργύρη Πιλικίδη, πρώτη κεφαλιά Ζαχαριάδη, δευτερη κεφαλιά πάσα του Ζιαζιά στο Μαμάτσιου που από ένα μέτρο σουτάρει άουτ.
Στο 30’ ο Ματούλας θα εκτελέσει φάουλ κοντά στη γραμμή του πλάγιου άουτ κι έξω από τη μεγάλη περιοχή, κι ενώ φαίνεται αρχικά ότι η μπάλα ελέγχεται από τον Ζηνόβιο, αυτή θα φύγει από τα χέρια του και θα καταλήξει στα δίχτυα 1-0.
Στο 43’ ο Αργύρης Πιλικίδης από το χώρο του κέντρου θα κλέψει τη μπάλα θα κερδίσει τις κόντρες και με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή θα γράψει το 2-0.
Στο 51’ο Μαμάτσιο στο Σέχι μέσα στην περιοχή διαγώνιο σουτ, ωραία απόκρουση του Ζηνόβιου.
Στο 58’ φάουλ του Βάλλα γυριστή κεφαλιά του Θεοδωρίδη, άουτ.
65΄ ο Μετικάνος θα βγάλει σέντρα πίσω απ’ την άμυνα θα πεταχτεί ο Αντάμης θα πάρει την μπάλα και  ο Α΄ βοηθός θα δείξει οφ σάιτ μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων.
Στο 62’ ωραία μπαλιά του Αργύρη Πιλικίδη στο Μαμάτσιο, αυτός με τη μία θα βγάλει παράλληλη μπαλιά προς την εστία του Ζηνόβιου, θα πεταχτεί ο Ματούλας και σε κενή εστία θα στείλει τη μπάλα άουτ.
Στο 82’ απευθείας κόκκινη το Σαββούδη, (κλώτσησε αντίπαλο παίκτη εκτός φάσης).
Και στο 92’ Θεοδωρίδης στο Μελισσινό, που από κοντά θα σουτάρει άουτ.    
 Μακεδονικός Κοζάνης (Παπακώστας): Βαρυτιμίδης, Πιλικίδης Στ., Αντωνόπολος, Ζιαζιάς, Μαμάτσιος, Σέχι (86’ Παπαδημητρίου), Ζαχαριάδης, Ματούλας (81’ Αργυρόπουλος), Μυλωνάς, Πιλικίδης Αργ., Νικολάου (63’ Μπέμπης).
ΑΕΠ Καραγιαννίων(Δημητριάδης): Ζηνόβιος, Τσίλης, Αντάμης, Σαββίδης, Αλεξανδρής (30’ Πάτσιος, 67’ Kueja), Βάλλας, Παυλίδης (46’ Βογδόπουλος), Μελισσινός, Σαββούδης, Μετικάνος, Θεοδωρίδης.
Διαιτητής: Ζούγρας
Βοηθοί: Τζιουβάρας, Κουτζιακουτζίδης