Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: 4Χ4 ο Μακεδονικός Φούφα και συνεχίζει (φωτο)

Μακεδονικός Φούφα – Απόλλων Ακρινής 3-0
Την 4η νίκη του σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε σήμερα ο Μακεδονικός κερδίζοντας άνετα τον Απόλλων Ακρινής με 3-0.
Η ομάδα του Νίκου Εμμανουηλίδη δυσκολεύτηκε κάπως στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο απειλήθηκε και σε κάποιες φάσεις αλλά στην επανάληψη κυριάρχησε πλήρως και έφτασε στο άνετο αυτό 3-0.


Η ομάδα του Μακεδονικού δικαιωματικά χειροκροτήθηκε στο τέλος από τους περίπου 300 φιλάθλους της που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Στα θετικά του παιχνιδιού συμπεριλαμβάνεται και η επανεμφάνιση στους αγωνιστικούς χώρους του Σαράντη Τοπάλη που αγωνίστηκε για περίπου μισή ώρα και έδειξε αμέσως πόσο μπορεί να βοηθήσει. Έτσι ο Νίκος Εμμανουηλίδης έχει όλα τα «όπλα» στα χέρια του για τη συνέχεια που σίγουρα θα είναι δύσκολη και απαιτητική.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Πανυτσίδης (Παπαδόπουλος- Τέμης) που έδειξε κίτρινες στους Πολυχρονίδη, Φαχαντίδη, Κεσκιλίδη Θ., Κιβρακίδη, Τσεμπερλίδη, Φωτιάδη και Αποστολίδη.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 5ο ο Χατζηρούμπης μπήκε από δεξιά σούταρα αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε. Η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς και έφτασε στον Κεσκιλίδη Θ. που με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Τρία λεπτά σουτ του ίδιου παίκτη απέκρουσε δύσκολα ο Παπαδόπουλος και στο 20ο κόρνερ του Ακριτίδη κεφαλιά του Φωτιάδη ελάχιστα άουτ.
Στο δεκάλεπτο 30-40 η Ακρινή ήταν καλύτερα και έχασε 2 σπουδαίες ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Πρώτα στο 33ο όταν ο Αποστολίδη με κάθετη πάσα έβγαλε τετ-τα-τετ τον Φωτιάδη που προσπάθησε να πλασάρει τον Σακαρίδη που απέκρουσε όμως σωτήρια.
Στο 41ο ο Ακριτίδης σέντραρε από αριστερά ο Γ. Αντωνιάδης βρέθηκε ολομόναχος απέναντι στο Σακαρίδη αλλά δεν μπόρεσε να βρει σωστά τη μπάλα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το φανταστικό γκολ του Γκόλη που με βολίδα έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Παπαδόπουλου για το 2-0.
Στο 51ο ατομική προσπάθεια και σουτ του Σιδηρόπουλου άουτ και στο 55ο σέντρα του Λ. Κεσκιλίδη ο Θ. Κεσκιλίδη έστρωσε στον Χ΄΄ Ρούμπη που από πλεονεκτική θέση αστόχησε.
Στο 62ο σέντρα του Τοπάλη κεφαλιά του Θ. Κεσκιλίδη άουτ και στο 82ο ο Χ΄΄ Ρούμπης μπήκε από δεξιά στη περιοχή, τη κατάλληλη στιγμή έστρωσε στον Γκόλη που από το ύψος της μικρής περιοχής σημάδεψε το δοκάρι.
Στο 88ο εντυπωσιακή προσπάθεια του Τοπάλη που πέρασε 4 παίκτες αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο και στο 91ο ο Κοτζαφίλιος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Κεσκιλίδης Λ. (59ο Τοπάλης), Πολυχρονίδης, Ίτσκος, Κοτζαφίλιος, Μαργιορίδης, Φαχαντίδης (77ο Δούφας), Χ΄΄Ρούμπης, Κεσκιλίδης Θ. (80ο Χάϊτας), Σιδηρόπουλος, Γκόλης.
Απόλλων Ακρινής: Παπαδόπουλος, Πεχλιβανίδης (56ο Θαλαλαίος), Κιβρακίδης, Θωμαΐδης (76ο Μεντεσίδης), Αντωνιάδης Θ., Τσεμπερλίδης (57ο Τσαβδαρίδης), Ακριτίδης, Σαλονικίδης, Φωτιάδης, Αποστολίδης, Αντωνιάδης Γ.
Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα