Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ ΦΣ Εθνικός Βατερού – Ερμής Ασβεστόπετρας 2-1

Νίκη ψυχολογίας  και πρώτο τρίποντο για το Βατερό

Το πάλεψε ο Ερμής 

 

Νίκη ψυχολογίας και πρώτο τρίποντο για τον Εθνικό Βατερού στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Α” Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κοζάνης μπροστά στους φιλάθλους του με σκορ 2-1 απέναντι στην σκληροτράχηλη και πολύ δυνατή ομάδα του Ερμή Ασβεστόπετρας.

 

Έχοντας εξαιρετική απόδοση στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχαναν την μια ευκαιρία μετά την άλλη με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, μην δίνοντας την δυνατότητα στην ομάδα του Ερμή να αντιδράσει, όλες οι γραμμές να λειτουργούν εξαιρετικά για την ομάδα του Σάκη Ανδρεόπουλου σ’  ένα πολύ καλό παιχνίδι με το ημίχρονο να τελειώνει με 2-0 για τον γηπεδούχο Εθνικό.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ασβεστόπετρας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε την πρωτοβουλία, πιέζοντας τους γηπεδούχους για τα πρώτα είκοσι λεπτά, ευτύχησε να μειώσει στο πρώτο λεπτό της ανάπαυλας σε 2-1, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι τη λήξη του.

 

Φάσεις και γκολ

Στο 16′ λεπτό της συνάντησης σέντρα σουτ του Ελευθεριάδη για τους γηπεδούχους, με τον τερματοφύλακα Μιχαηλίδη να αποκρούει σε κόρνερ.

 

Στο 17′ λεπτό της συνάντησης εξαιρετικό φάουλ του ΚΙΟΥΡΤΣΙΔΗ αποκρούει ο τερματοφύλακας του Ερμή, και στο 21′ λεπτό σούτ βολίδα του ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΥ και πάλι αποκρούει ο εξαιρετικός ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 34′ λεπτό της συνάντησης όταν ο πολύ καλός ΗΛΙΑΣ για τον Εθνικό ελίχθηκε από αριστερά βγάζοντας σέντρα στην καρδιά της άμυνας της Ασβεστόπετρας ,εκεί πετάχτηκε ο ΚΟΥΡΤΖΙΔΗΣ που με κοντρόλ στον αέρα και σουτ στην κίνηση, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Δύο λεπτά πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43′ λεπτό της συνάντησης ο Εθνικός Βατερού θα διπλασιάσει τα τέρματα του, με ένα ασύλληπτο σουτ του ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΥ, έξω από την μεγάλη περιοχή του Μιχαηλίδη, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή του γωνία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ερμής Ασβεστόπετρας ισορρόπησε το παιχνίδι χάνοντας ευκαιρίες με τους Μπαλτζή και Μίμτση στο 53′και στο 64′ αντίστοιχα, αλλά ο εξαιρετικός Τραπεζανλίδης με σωστές τοποθετήσεις και αποκρούσεις, κρατούσε μακριά από την εστία του τους επιθετικούς του Ερμή.

Στο 72′ λεπτό της συνάντησης σουτ του Χατζηρούμπη λίγο άουτ από τα δοκάρια του Μιχαηλίδη, και στο 78′ λεπτό καλή ευκαιρία για τον Ερμή, με τον Μίμτση να σουτάρει λίγο άουτ και στο 84′ λεπτό η πιο μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν το ματς με κεφαλιά του Μπαλτζή να αποκρούει ο Τραπεζανλίδης.

Για τους γηπεδούχους σε εξαιρετική ημέρα οι Τραπεζανλίδης, Στεργίου, Χατζηρούμπης, Κουρτσίδης και Μελισσινός και για τους φιλοξενούμενους οι Μπαλτζής, Μίμτσης, Σαββίδης, Καραμανλής.

 

Καλή η διαιτησία των Πανυτσίδη, Λαμπριανίδης, Διαμαντής Δ.

 

ΦΣ Εθνικός Βατερού(Ανδρεόπουλος)Τραπεζανλίδης, Ελευθεριάδης(Περιστέρης) ,Παναγιώτου,Δελητζάκης(Κεντεποζίδης), Ευκολίδης, Στεργίου(Τσακιλτζίδης), Κοντοδήμος, Κουρτσίδης, Ηλίας,

Χατζηρούμπης, Μελισσινός.

 

 

Ερμής Ασβεστόπετρας(Τσεμπερλίδης)Μιχαηλίδης, Καραγιαννάκης, Cobo, Δημητριάδης, Καραστογιάννης, Μπαλτζής, Παπαδόπουλος Δημ, Σαββίδης, Παπαδόπουλος Διογ, Μίμτσης, Καραμανλής.

 

 

Π. Καλεμκερίδης