Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Τον έβαλε τρικλοποδιά το Κλείτος (φωτο)

Αστραπή Κλείτου – Εορδαϊκός 0-0
 
Σκόνταψε ο Εορδαϊκός στον Άργιλο από ένα ψυχωμένο Κλείτος. Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές μέτριο ποιοτικά, με δυνατές μονομαχίες και λίγες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Η Αστραπή καλά οργανωμένη με αμυντικούς κυρίως προσανατολισμούς, προσπαθούσε με αντεπιθέσεις, μήπως και κάνει τη ζημιά.
Από την άλλη ο Εορδαϊκός είχε την ανούσια υπεροχή,  σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.


Μετά το 70’ οι ανθρακωρύχοι πίεσαν  ψηλά και δημιούργησαν ευκαιρίες για να πάρουν  το διπλό.  Μια νίκη που όμως δεν ήρθε και σε συνδυασμό με τη νίκη του Φούφα, έχασαν  την πρωτιά.
Μια ευχάριστη ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού ήταν η αγωνιστική "κόντρα" των αδερφών  Βοριαζίδη. Ο Χρήστος με τα χρώματα του Κλείτου κι ο Γιώργος με του Εορδαϊκού!
Το φιλμ του αγώνα
Στο  15’ φάουλ Σακαλή, γυριστή κεφαλιά Σερσέμη, άουτ.
Στο 44’ σουτ του Νάνου, λίγο έξω.
Στο 68’ Σικαλόπουλος σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά ψαράκι του Συμεωνίδη, λίγο έξω.
Στο 72’ σουτ Τακίδη έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα κοντράρει  και περνάει κόρνερ.   
Στο 73’ Σακαλής το κόρνερ, κεφαλιά Τζουβάρα, αποκρούει ο Αθανασιάδης.
Στο 85’ φάουλ δυνατό του Τσαγκαλίδη, αποκρούει πάλι ο Αθανασιάδης.
Στο 92’ μεγάλη ευκαιρία για τον Εορδαϊκό να φύγει με το διπλό, αλλά το διαγώνιο σουτ του Σικαλόπουλου μέσα και πλάγια από τη μεγάλη περιοχή, περνάει άουτ.  
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Ζούγρα και των βοηθών του κ.κ. Γεωργιάδη, Τζιαμπάζη
Αστραπή Κλείτου(Παπαδόπουλος Θ.): Αθανασιάδης, Κουλουκίδης, Σαββίδης, Κυριακίδης,  Καραμάρκος (61΄Ζαλαζίδης), Σπυριδόπουλος, Νάνος, Καγιόγλου (82’ Andi), Γκουντουβάς(86’ Κυρικλίδης), Παπαδόπουλος, Βοριαζίδης Χρ.
Εορδαϊκός (Σιαπανίδης): Περπερίδης, Τακίδης (75’ Τσαγκαλίδης Π.), Χαραλαμπίδης, Λιάμης, Τζουβάρας, Αμαραντίδης, Σερσέμης, Βοριαζίδης Γ., Συμεωνίδης, Σικαλόπουλος, Σακαλής (75’ Τσαγκαλίδης Ηλ.)