Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ Τιτάν Σερβίων – Αναγέννηση Εράτυρας 1-3

Ένα ημίχρονο μόνο άντεξε ο Τιτάν και δεν απέφυγε άλλη μια ήττα. Η Αναγέννηση πέρασε στην αντεπίθεση στο β΄ μέρος, διάστημα στο οποίο οι γηπεδούχοι φάνηκε πως δεν είχαν δυνάμεις.

 Στο 18΄ ατομική προσπάθεια και σουτ του Χρυσοστομίδη απέκρουσε δύσκολα ο Ζαρκοδήμος. Στο 30΄ ατομική προσπάθεια του Κουτζιακουτζίδη, το αδύναμο σουτ που έκανε έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 39΄ φάουλ του Κουτζιακουτζίδη πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα, νέο φάουλ του Κουτζιακουτζίδη και με κεφαλιά ο Θανάσης Βητόπουλος «άνοιξε» το σκορ. Στο 57΄ σουτ του Θεοδωρίδη δίπλα από το κάθετο δοκάρι, στο 60΄ λάθος της άμυνας και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ο Λαζαρίδης, ισοφάρισε. Στο 67΄ και 70΄ τα σουτ των Μούστα, Γκαραγκούνη αντίστοιχα έφυγαν δίπλα από το κάθετο δοκάρι, στο 75΄ σέντρα του Τσίτσαρη, κεφαλιά του Λαζαρίδη και 1-2. Το σκορ έκλεισε στο 92΄ ο Μαυρίκης Φιλιππίδης με σουτ, εκμεταλλευόμενος αδράνεια της άμυνας.

Πολύ καλός ο διαιτητής Ζούγρας (Λαμπριανίδης, Σύκος).
Τιτάν Σερβίων: Βαρταλάμης, Μπάκανος, Αντάρας, ΒΗΤΟΠΟΥΛΟΣ, Χαρισίου, ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ, Θεοδωρίδης, Θώμος, Νιζάμης, ΚΟΥΤΖΙΑΚΟΥΤΖΙΔΗΣ, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ (80΄ Μερόλι).


Αναγέννηση Εράτυρας : Γ. Ζαρκοδήμος, ΚΙΛΗΣ, Μήλιος, Γκαραγκούνης, ΒΛ. ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ, ΜΟΥΣΤΑ, Μπαλαμπάνης, Τσιόρκας, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ (81΄ Μ. Φιλιππίδης), ΤΣΙΤΣΑΡΗΣ, Αποστολόπουλος (46΄ Κ. Ζαρκοδήμος).