Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Νίκη ελπίδας η Αναγέννηση

Αναγέννηση Πτολεμαΐδας -  Ακ. Π. Βοΐου  1-0
Παρουσιάζοντας την καλή αγωνιστική της εικόνα και παίζοντας πολύ αποφασιστικά, η Αναγέννηση Πτολεμαΐδας πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Ακαδημίας Βοΐου και ελπίζει στη σωτηρία. Ήταν η μέρα της ονομαστικής εορτής του προπονητή των γηπεδούχων, Αντώνη Σάκου και οι παίκτες του αφιέρωσαν την επιτυχία.


Οι φιλοξενούμενοι μάλλον είχαν το μυαλό στον ημιτελικό κυπέλλου της Τετάρτης, το μοναδικό γκολ ήρθε στο 50΄ όταν σε κόρνερ του Κουτσομήτρου και λάθος της άμυνας, ο Σταύρος Γκέκας με εκπληκτικό ανάποδο «ψαλίδι» πέτυχε το 1-0.
 Στο 35΄ ο Παρλάνης πέτυχε γκολ, μάλιστα η μπάλα πέρασε μέσα από τα δίχτυα, ο διαιτητής Δεληζήσης  αρχικά το κατακύρωσε, όμως κατόπιν συνεννόησης με τον επόπτη, το… ακύρωσε. Στο 85΄ ο Παρλάνης βγήκε τετ-α-τετ, όμως έπιασε βεβιασμένο αδύναμο σουτ, άουτ.
Διαιτητής: Δεληζήσης (Τζουβάρας, Παπαδόπουλος). Από τους νικητές κανείς δεν υστέρησε σε απόδοση.
Αναγέννηση Πτολεμαΐδας(Σάκος): Κυριακίδης, Π. Τσιντός, ΠΑΚΑΛΤΣΗΣ, Νίκκου, Αμπατζίδης, Κοσμίδης (75΄ Κουρκουτμάνος), Αραμπατζής (90΄ Τσόμπο), ΧΡ. ΤΣΙΝΤΟΣ, Κουτσομήτρος (70΄ Φωτίου), Γκέκας, ΠΑΡΛΑΝΗΣ.
Ακ. Π. Βοΐου  (Κάλφας): Θ. Αποστολίδης, Δ. Στεργιόπουλος, Ζιώγας, Αλεξίου, Λαδάς, ΧΡ. ΤΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (78΄ Γ. Αποστολίδης), Πατούρι, Δονούλης (85΄ Φασούλας), Χάλος, Παπανώτας, Σ. Στεργιόπουλος (67΄ Σούλας).