Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Νίκη ελπίδας για Ελίμεια !

ΑΕ Ελίμειας – ΑΜΣ Γαλατινής  3-1
Η Ελίμεια κέρδισε με 3-1 τον Γαλατινή και την προσπέρασε στην βαθμολογία (20 βαθμούς έναντι 17 της Γαλατινής) με τη διαφορά από την  ΑΕΚ που είναι πάνω από την ζώνη  στους τέσσερις βαθμούς. 
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και πήραν την πολύτιμη για τη συνέχεια νίκη.


Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν δύο φορές στην αρχή,  να προηγηθούν με τον Κουτσομήτρο, δεν τα κατάφεραν  με συνέπεια στη συνέχεια να βρεθούν πίσω  και  να κυνηγούν  το σκορ.   
Το σκορ άνοιξε ο Καλύβας  στο 19΄ 1-0. 
Ο  Μελισσινός στο 47’  έκανε το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι στο 89΄μείωσαν 2-1 με φάουλ του  Γκαραγκούνη Ν.  και στο 92΄ο Πασχαλίδης πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και με κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-1
Ευκαιρίες για γκολ από  την Ελίμεια είχαν οι Κοντοδήμος , Ξανθόπουλος Μελισσινός , ενώ για την Γαλατινή οι Κουτσομήτρος, Κουτζιακουτζίδης, Γκαραγκούνης Ν.
Καλή η διαιτησία του κ. Καρατέρπου και των βοηθών του κ.κ. Μπισκούκη και Παπαδόπουλου Μ. 
ΑΕ Ελίμειας(Παπαζήσης): Ψωμιάδης, Ξανθόπουλος, Μανιάκας, Ζιάγκας, Γιαπράκας, Μανώλας, Καρανάνος, Αναγνώστου, Μελισσινός, Κοντοδήμος, Καλύβας.  (Πασχαλίδης, Τσιώγκας, Ζαφειρίδης)
ΑΜΣ Γαλατινής(Μαλούτας): Μακρής, Γκαραγκούνης Β., Πλάνος, Ρούσης, Παπαμιχαήλ, Τσιάρας, Γκαραγκούνης Ν., Ζαγκουντίνος, Κουτσομήτρος, Κοτρώτσιος  Γ., Κουτζιακουντζίδης (Ηλίας, Τσιολάκης, Τσιάρτας).