Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Νέα βαθμολογική ανάσα για τον Περδίκκα (βίντεο)

ΑΕ Περδίκκα – ΑΜΣ Γαλατινής 3-1
 Δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Περδίκκα, που παρουσιάστηκε με ανεβασμένη ψυχολογία. Πρόσωπο του αγώνα για την ομάδα του Δημήτρη Αμπαρτζή αναδείχθηκε ο έμπειρος Λεωνίδας Φίλκας, που πέτυχε δύο γκολ,

στο 43΄ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και βολέ εκτός περιοχής στο «Γ» και στο 54΄, όταν δέχθηκε πάσα από τον Τάσο Μπουράκη και πλάσαρε όμορφα πάνω από τον τερματοφύλακα. Στο 76΄ ο Ηλίας με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, μείωσε, στο 88΄ με απευθείας μακρινό φάουλ ο Φώτης Βαρνασίδης έκανε το 3-1. Δύο φορές αστόχησε ο Νίκος Βλάχος (9΄, 33΄), δύο φορές και ο Φίλκας (στο 26΄ σε τετ-α-τετ πλάσαρε λίγο άουτ και στο 39΄). Στο 41΄ ο Βουρονίκος έχασε καλή ευκαιρία. Άριστος ο διαιτητής Πελετίδης (Γεωργιάδης, Συμεωνίδης).

ΑΕ Περδίκκα: Κυριακίδης, Αλ. Αρσενίδης, Παρτάλης, ΒΑΡΝΑΣΙΔΗΣ, Ν. Βλάχος, ΛΟΦΤΣΑΛΗΣ, Δαλάκας (70΄ Θ. Βλάχος), Άγγ. Μπουράκης (77΄ Λυπηρίδης), ΦΙΛΚΑΣ, ΒΛΑΔΙΚΑΣ, Τ. Μπουράκης (88΄ Ζαχαριάδης).
ΑΜΣ Γαλατινής: Τσότσος, ΠΛΑΝΟΣ, Κοτρότσιος, Γιαννής, Ρούσσης, ΗΛΙΑΣ, Παπανώτας, Τσαφής, ΒΟΥΡΟΝΙΚΟΣ, Τσιολάκης (46΄ Μαντζιάρης), Κώτσικας (27΄ Γκαραγκούνης).