Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ Μακεδονικός Φούφα – ΑΕΠ Καραγιαννίων 0-1

 

Σπουδαίο διπλό και κορυφή για την ΑΕΠ

 

Ήταν όλοι τους μάγκες. Παίζοντας με ψυχή και αυταπάρνηση οι παίκτες της ΑΕΠ πέρασαν από το Φούφα με 0-1. Η νίκη παίρνει μεγάλη αξία για τους παίκτες της ΑΕΠ μια και επιτεύχθηκε επί ενός μεγάλου αντιπάλου. Οι παίκτες των Ποντίων παίξανε με ψυχή κάτι που δεν είχανε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Το παιχνίδι καθ αυτό θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν διεκδικεί δάφνες αναφορικά με την ποιότητα των ομάδων, παίχθηκε πιο πολύ στα προσωπικά μαν του μαν και δεν είχε γενικά πολλές φάσεις μπροστά στις εστίες. Οι φιλοξενούμενοι παίξανε έξυπνα τους αντιπάλους γηπεδούχους περιμένοντας τους και έχοντας μπροστά τους πολύ γρήγορους ΠΑΥΛΙΔΗ – ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ προσπαθούσαν να πρεσάρουν δημιουργώντας προβλήματα στην άμυνα και μη αφήνοντας τους γηπεδούχους να παίξουν από πίσω την μπάλα. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν ανορθόδοξα να μπουν μέσα στην περιοχή των Ποντίων με σέντρες αλλά η άμυνα της ΑΕΠ καθάριζε όλες τις φάσεις.

 

Φάσεις και γκολ.

3΄ επίθεση από αριστερά για τους γηπεδούχους σουτ του ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ απόκρουση του ΖΗΝΟΒΙΟΥ η μπάλα θα βγει στα πλάγια, παράλληλη σέντρα αλλά δεν θα βρεθεί κανείς για τους γηπεδούχους μέσα στην περιοχή.

12΄ στον χώρο του κέντρου ο ΜΕΤΙΚΑΝΟΣ θα πάρει την μπάλα θα πασάρει στον ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ αυτός θα σουτάρει αλλά ψηλά άουτ.

31΄ Ο ΠΑΝΑΚΗΣ θα πασάρει στον ΞΥΝΑΔΑ αυτός θα σουτάρει αλλά ο ΖΗΝΟΒΙΟΣ θα μπλοκάρει.

35΄ από αριστερά όπως επιτίθεται η γηπεδούχος σέντρα του ΠΕΡΙΧΑΝΑ ασυνεννοησία αμυντικών και τερματοφύλακα της ΑΕΠ παρέμβαση στην φάση του ΚΕΣΚΙΛΙΔΗ σύγκρουση με τον ΖΗΝΟΒΙΟ στον αέρα με αποτέλεσμα διακοπή για την παροχή βοήθειας.

37΄ ωραία κάθετη μπαλιά του ΜΕΤΙΚΑΝΟΥ στον ΑΝΤΑΜΗ θα προλάβει όμως με έξοδο ο ΣΑΚΑΡΙΔΗΣ για τους γηπεδούχους

Και φτάνουμε στο 43΄ όπου οι φιλοξενούμενοι θα βγουν οργανωμένα στην επίθεση ο ΜΕΤΙΚΑΝΟΣ θα δώσει στην ΜΠΟΝΤΣΑ αυτός κάθετα στον ΔΑΪΝΑ ο οποίος από δεξιά θα μπει στην περιοχή περνώντας τον αντίπαλό του την κατάλληλη στιγμή θα πασάρει στον ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟ και αυτός θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους και με σουτ γκολλλλλλλλλλ 0-1.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι θα βγουν στην επίθεση ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ θα σουτάρει από τα 25 περίπου μέτρα αλλά ο ΖΗΝΟΒΙΟΣ θα πέσει στην γωνία του και θα διώξει σε κόρνερ.

65΄ επέλαση του ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ θα ανατραπεί απ’ τον ΦΑΧΑΝΤΙΔΗ το κερδισμένο φάουλ θα εκτελέσει με δύναμη ο ΜΕΤΙΚΑΝΟΣ και θα αναγκάσει τον τερματοφύλακα να διώξει σε κόρνερ.

Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι όπως προείπαμε θα προσπαθήσουν με ανορθόδοξο τρόπο να ισοφαρίσουν φέρνοντας την μπάλα με σέντρες μέσα στην περιοχή της ΑΕΠ χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι θετικό.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στο 88΄ αλλά ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ σε αντεπίθεση τέσσερις με έναν αμυντικό δεν θα πασάρει σωστά σε κάποιο συμπαίκτη του και θα χαθεί η ευκαιρία.

 

Μακεδονικός Φούφα (Καραγεωργίου): Σακαρίδης

Σιδηρόπουλος Περιχανά Κοτζαφίλιος Φαχαντίδης Ματσιγγάρης Ξυνάδας (63΄Κουρκουμάνος) Πανάκης Κεσκιλίδης Χάϊτας (71΄Φωτίου) Μαρκόπουλος

 

ΑΕΠ Καραγιαννίων (Σαμαράς): Ζηνόβιος Στ. Μπόντσας (57΄ Κιουλτζής) Αντάμης Σαββίδης Καλλιανίδης Πουταχίδης Δαϊνάς (63΄ Δαϊνάς) Μετικάνος Παυλίδης (87΄ Λιτοβολής) Καραγεώργος Θεοδωρίδης.

 

Διαιτητής: Κοεμτζίδης

Βοηθοί: Παπαδόπουλος Χ., Κουντουράκης

 

 

Το ΔΣ της ΑΕΠ Καραγιαννίων ευχαριστεί θερμά την διοίκηση την ομάδα και τους φίλαθλους του Μακεδονικού Φούφα για την φιλοξενία και υπόσχετε για την ανταπόδοση της φιλοξενίας στον δεύτερο γύρο

 

ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡΤ