Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ Λύγισε την αντίσταση του Περδίκκα … και ξεφεύγει ο Εορδαϊκός -Εορδαϊκός – ΑΕ Περδίκκα 2-1 (Bίντεο)

eordaikosΟ Εορδαϊκός  μπορεί να μην εντυπωσίασε κόντρα στην Περδίκκα, αλλά πήρε αυτό που ήθελε καθώς κέρδισε με 2-1 παίρνοντας τους τρεις πολύτιμους γι αυτόν βαθμούς . Οι «ανθρακωρύχοι » αν και είχαν την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ,δυσκολεύτηκαν να πάρουν το τρίποντο  κόντρα στην ιδιαίτερα… μαχητική ομάδα του Περδίκκα
Η ομάδα του Κώστα Τσαγκαλίδη  έφτασε τους 53  βαθμούς ξεφεύγοντας με 8 βαθμούς από την δεύτερη στην βαθμολογία ΑΕ Κοζάνης.
 Από την άλλη οι παίκτες του κ. Νίκου Κατακαλίδη αν και πάλεψαν το παιχνίδι δεν κατάφεραν να φύγουν από το γήπεδο  με κάτι καλό.
Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός  του τερματοφύλακα του Περδίκκα, Πέτρου Αποστόλου που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο.
Ευτυχώς ο νεαρός πορτιέρο σύμφωνα με τις εξετάσεις γλύτωσε τα χειρότερα αφού οι αρχικοί φόβοι για σπάσιμο κνήμης ευτυχώς δεν επαληθεύθηκαν . Οι εξετάσεις έδειξαν  βαριά κάκωση της επιγονατίδας που θα αφήσει για 10 περίπου μέρες εκτός γηπέδων τον Αποστόλου.
 Φάσεις και γκολ
Στο 3′ λάθος της άμυνας του Περδίκκα, ο Σερσέμης έδωσε στον Μαυροματίδη και αυτός με πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 12΄ο Ακριτίδης Ακρίτας θα βγάλει τη σέντρα προσποίηση του Μαυροματίδη και ο Συμεωνίδης με δυνατό σουτ θα γράψει το 2-0.
Ο Περδίκκας θα απαντήσει γρήγορα και στο 15΄ο Κωνσταντινίδης θα δώσει στον Νταλάκα που θα πιάσει το σουτ, αιφνιδιάζει τον Περπερίδη και μειώνει σε 2-1.
Στο 23΄φάουλ Συμεωνίδη, άουτ.
 Στο 35΄ωραία προσπάθεια του Λιάπτση και σουτ από καλό σημείο, η μπάλα θα κοντράρει σε πόδια και θα καταλήξει κόρνερ.
Στο 43΄ο Μαυροματιδης στον Σερσέμη σουτ από την περιοχή λίγο έξω.
  Στο 45΄ ωραίος συνδυασμός Τσαγκαλίδη Ηλία – Μαυροματίδη και σουτ του Σερσέμη, λίγο έξω.
Στο 65’ σουτ του Σιώκλη άουτ.
Στο 67’ ταχύτατος συνδυασμός Συμεωνίδη, Μαυροματίδη, Σερσέμη σουτ του τελευταίου από την περιοχή άουτ.
Στο 85’ βαθιά μπαλιά του Μαυροματίδη, βγάζει τετ-α-τετ το Σερσέμη αυτός όμως πλασάρει αδύναμα και η μπάλα περνάει άουτ.
Στο 90’ δυνατό σουτ του Κωστικίδη αναγκάζει τον Περπερίδη σε δύσκολη απόκρουση.
Εορδαϊκός (Τσαγκαλίδης):  Περπερίδης, Πακάλτσης, Ακριτίδης Α., Λιάμης (90′ Ακριτίδης Π.), Τσαγκαλίδης Π., Τσαγκαλίδης Η., Συμεωνίδης, Σερσέμης, Τσακώνης (61′Δαλκερδανίδης), Τζουβάρας, Μαυροματίδης (87′  Σουγιουλτζής).
Α.Ε. Περδίκα (Κατακαλίδης ): Αποστόλου (22′ λ.τ. Κυριακίδης), Αρσενίδης Α., Λόφτσαλης (55′ Σιώκλης), Τσιντός Π., Τσιντός Χ., Αρσενίδης Γ., Νταλάκας, Κουρκουτμάνος, Βλάχος, Κωνσταντινίδης, Λιάπτσης (77′ Κωστικίδης).
Διαιτητής: Σωτηριάδης
Βοηθοί: Ιωαννίδης Ν., Παπαδόπουλος Μ.
 
 
Το φλουρί  στο Μπουράκη!
Μέσα σε ένα ζεστό οικογενειακό κλίμα ο Εορδαϊκός για το καλό της νέας χρονιάς έκοψε την πίτα του στο ” καφέ της Πόπης “.
Την πίτα έκοψε ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Κυριάκος Μαυροφρύδης,  κι αφού ευχήθηκε η ομάδα να πετύχει το στόχο της, που δεν είναι άλλος από το να ανέβει κατηγορία με την βοήθεια του προπονητή κ. Τσαγκαλίδη και του κ. Θύμιου Ρετζίπη μοίρασαν τα κομμάτια στους ποδοσφαιριστές .Τυχερός ο Μπουράκης Μίλτος.
Ωραία νότα στην εκδήλωση η μικρή Ελένη που ζήτησε και φυσικά πήρε,  από τους ποδοσφαιριστές του Εορδαϊκού αυτόγραφα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡΤ