Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Λύγισε την Ακρινή το Βόιο

Ακαδημία Βοΐου – Απόλλων Ακρινής 2-1
 Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Ακαδημία Βοΐου, λυγίζοντας την Ακρινή, που έπαιξε ξανά με 7 νεαρούς στη σύνθεση. Σε ωραία ατμόσφαιρα έγινε η αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι πιο αποτελεσματικοί, επικράτησαν δίκαια, παρόλο που έπαιζαν με δέκα παίκτες πολύ νωρίς (με 2 κίτρινες στο 19΄, 21΄ αποβλήθηκε ο Δ. Στεργιόπουλος).


Στο 6΄ ωραίο σουτ του Καραγιάννη απέκρουσε ο Κεχαγιάς, στο 12΄ με ωραία ατομική ενέργεια ο Παντελής Χάλος, κέρδισε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο ίδιος (1-0).
Στο 22΄ ο Σαλονικίδης από το ύψος του πέναλτι, έστειλε την μπάλα άουτ, στο 35΄ ο Θ. Αποστολίδης απέκρουσε κεφαλιά του Φωτιάδη.
Στο 55΄ και 61΄ ξανά ο Θ. Αποστολίδης απέκρουσε ξανά ωραίο, γυριστό σουτ και φάουλ του Ν. Αποστολίδη αντίστοιχα.
Στο 78΄ φάουλ του Ακριτίδη μπλόκαρε ο Θ. Αποστολίδης, στο επόμενο λεπτό ωραία προσπάθεια και σουτ του Δονούλη, μπλόκαρε ο Κεχαγιάς.
 Στο 81΄ φάουλ του Παπανώτα, πλασέ του Αλεξίου, άουτ, στο 83΄ κόρνερ του Ακριτίδη στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 85΄ με ωραίο πλασέ ο Παντελής Χάλος έκανε το 2-0, στο 91΄ κόρνερ του Αποστολίδη και με κεφαλιά ο Γιάννης Φωτιάδης μείωσε (2-1).
Καλός ο διαιτητής Ζούγρας (Τζιαμπάζης, Κουτζιακουτζίδης), με δήλωσή της η Ακρινή συγχαίρει τη διαιτησία.
Ακαδημία Βοΐου(Κάλφας): Θ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, Δ. Στεργιόπουλος, Ζιώγας, Αλεξίου, Λαδάς, ΠΑΤΟΥΡΙ, Παπανώτας, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ (88΄ Θ. Στεργιόπουλος), Σούλας (27΄ Δ. Τουλιόπουλος), ΧΑΛΟΣ, Ρ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ (58΄ Δονούλης).
Απόλλων Ακρινής (Κατακαλίδης): Κεχαγιάς, Γαρσλιάν, Τσανακτσίδης, Θωμαϊδης, ΦΩΤΙΑΔΗΣ, Τσεμπερλίδης (46΄ Ν. Αποστολίδης), ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ, Σαλονικίδης, Τσαβδαρίδης (46΄ ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ), ΧΑΤΣΙΔΗΣ (75΄ Θαλαλαίος), ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ.