Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Εφτάψυχο το Κλείτος … στις καθυστερήσεις γύρισε το παιχνίδι …πολλά παράπονα για τη διαιτησία η ΑΕΚ που μιλάει για αλλοίωση του αποτελέσματος

Αστραπή Κλείτου – ΑΕ Κοζάνης 4-3
Βαθιά χαραγμένο στη μνήμη όσων το παρακολούθησαν, θα μείνει το συγκεκριμένο παιχνίδι, που είχε απίστευτη εξέλιξη, δραματικό φινάλε και η Αστραπή κυριολεκτικά «έκλεψε» τη νίκη στις καθυστερήσεις.
Στο 5΄ ο Σαμαράς έδωσε στον Κώστα Αμπατζίδη, που με δυνατό αριστερό σουτ πέτυχε το 0-1, στο 15΄ ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Παπαδόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι.


 Στο 16΄ ο Μαλούτας έδωσε στον Παύλο Σαμαρά, που έφυγε από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ και με ωραίο πλασέ πέτυχε το 0-2, στο 25΄ ο Βασίλης Κουλουκίδης με πέναλτι, μείωσε (οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται ότι ήταν ακούσιο το χέρι του Μαντζιώλα).
Στο 29΄ ανατροπή του Αμπατζίδη από τον Παπαδημητρίου, η ΑΕΚ ζητά πέναλτι, ο διαιτητής έδειξε κίτρινη στον πρώτο για «θέατρο».
 Στο 84΄ σέντρα του Χριστοφορίδη, κεφαλιά-«ψαράκι» του Γιώτη Τσιώνη και 2-2, όμως στο 85΄ ο Παναγιώτης Μπαλίτσας με δυνατή κεφαλιά έκανε το 2-3.
 Στο 86΄ η βοηθός Μπέλτσου υπέδειξε λανθασμένα οφσάιντ τον Αντωνόπουλο, που έβγαινε τετ-α-τετ, ο δεύτερος κλώτσησε την μπάλα και αποβλήθηκε με 2η κ.κ. Στο 91΄ σέντρα του Κουλουκίδη και ο Παπαδημητρίου με κεφαλιά ισοφάρισε, στο 93΄ ο Τσιώνης βρήκε τον Κώστα Καραφυλλίδη, που έκανε το 4-3 σε έξαλλους πανηγυρισμούς (οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται πως η μπάλα αρχικά βρήκε στο χέρι του πρώτου).
Πολλά παράπονα έχει η ΑΕ Κοζάνης από τη διαιτησία του Σωτηριάδη (Β. Ιωαννίδης, Μπέλτσου), που μιλά για αλλοίωση αποτελέσματος. Στο Φ.Α. αναφέρεται και ο Παπαϊωάννου.
Αστραπή Κλείτου: Λάππας, Π. Σαββίδης, Κουλουκίδης, Παπαδημητρίου, Τζαλαζίδης (57′ Καραμάρκος), Τσιώνης, Γ. Παπαδόπουλος, Νάννος, Καραφυλλίδης, Καγιόγλου (43′ Γ. Χριστοφορίδης), Γκοντοβάς (45′ Σπυριδόπουλος).

ΑΕ Κοζάνης: Καρανάνος, Ακριτίδης, Βογιατζής (32′ λ.τ. Παπαϊωάννου), Μαντζώλας, Παπαθεοδώρου, Καραγιαννάκης, Μαλούτας (77′ Τσαμπούρης), Αμπατζίδης (60′ Αντωνόπουλος), Σαμαράς, Μπαλίτσας, Ποζίδης.