Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Επιτέλους νίκη και ανάσες για τον Μακεδονικό (φωτο - βίντεο)

ΑΕ Περδίκκας – Μακεδονικός Κοζάνης  0-3
 Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Μακεδονικός Κοζάνης, σε παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» και για τις δύο ομάδες.
Η ομάδα του Τάκη Καραθανάση κέρδισε άγχος , κακή ψυχολογία και Περδίκκα , σημείωσε για πρώτη φορά τρία γκολ φέτος, ενώ κέρδισε μετά από 10 παιχνίδια.


Ο Μακεδονικός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κι έχασε σωρεία  κλασικών ευκαιριών απέναντι σ έναν φιλότιμο Περδίκκα που παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει πάλεψε αξιοπρεπέστατα για να πάρει κάτι θετικό. 
Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία του κ. Πελετίδη , παράπονα τα οποία εστιάζονται κυρίως στην υπόδειξη του εις βάρους τους πέναλτι .
Το φιλμ του αγώνα  
Στο 9΄ σουτ του Κουτούλα στο οριζόντιο δοκάρι
Στο 28΄ ο Σέχι κέρδισε τις κόντρες, προχώρησε και σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε με υπόδειξη της επόπτριας Γκέκα για χέρι του επιθετικού, μέσα σε διαμαρτυρίες.
Στο 40΄σουτ Σέχι από καλό σημείο , άουτ
Στο 45΄Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Μακεδονικό . Παράλληλη σέντρα του Αργυρόπουλου, διαδοχικά σουτ των Ζαχαριάδη, Κουτούλα, απέκρουσαν οι αμυντικοί , επάνω από τη γραμμή 
Στο 50΄δυνατό σουτ του Παναγιώτου , λίγο έξω
Στο 53΄ο Λάμπρου θα δώσει στον Σέχι μέσα στην περιοχή σουτ λίγο έξω
Στο 56΄κόρνερ του Κουτζιακουντζίδη , καρφωτή κεφαλιά Κουτούλα , ενστικτωδώς αποκρούει ο Μπουράκης.
Στο 62΄ κόρνερ του Κουτζιακουντζίδη ,κεφαλιά Ζαχαριάδη λίγο έξω
Στο 67΄Ζαχαριάδης μόνος , από κοντά σουτ , άουτ
Στο 77΄ δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Αργυρόπουλου από τον Αρσενίδη, μέσα σε διαμαρτυρίες, ευστόχησε ο Λεωνίδας Ζαχαριάδης.
Στο 78΄ατομική προσπάθεια του Λάμπρου παράλληλη σέντρα , δεν προλαβαίνει ο Κουτούλας να τη στείλει στα δίχτυα
Στο 79΄τετ α τετ  ο Κουτούλας αδύναμο πλασέ επάνω στον Μπουράκη
Στο 81΄ κούρσα πίσω από το κέντρο του νεοαποκτηθέντα Δημήτρη Λάμπρου, που ελίχθηκε ωραία και 0-2,
Στο 85΄ ο Βαρυτιμίδης απέκρουσε σωτήρια σουτ του Τάσου Μπουράκη, στο επόμενο λεπτό ο Τσατσόπουλος τροφοδότησε τον Θωμά Αργυρόπουλο, που πλάσαρε εύστοχα (0-3).
Διαιτητής: Πελετίδης (Μ. Δραγώγιας, Γκέκα).
 
ΑΕ Περδίκκα: Πέτρ. Μπουράκης, Αρσενίδης (87΄ Λιάπτσης), Μυλωνάς, Κωστάκογλου, Βαρνασίδης, Θ. Βλάχος (46΄ Τ. Μπουράκης), Λόφτσαλης, Παναγιώτου , Βερύκκοκος (62΄ Στογιάννης), Δαλάκας, Σπ. Βλάχος.
Μακεδονικός Κοζάνης: Βαρυτιμίδης, Αργυρόπουλος , Αντωνόπουλος, Μαμάτσιος, Τσατσόπουλος , Μπέμπης (46΄ Λάμπρου), Ζαχαριάδης  (87΄ Πηγαδάς), Κουτζιακουτζίδης, Κουτούλας, Σέχι , Αργ. Πιλικίδης (62΄ Ζιαζιάς).
Πίτα και Ευχές : Μετά το παιχνίδι ο Περδίκκας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, τυχερός αναδείχθηκε ο γενικός αρχηγός Σεραφείμ Καρανάκης.
Οι άνθρωποι του Περδίκκα εύχονται στους αποχωρήσαντες ποδοσφαιριστές Βαγγέλη Βλαδίκα, Λεωνίδα Φίλκα, Μπάμπη Κυριακίδη, Βασίλη Πεϊνούδη, καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Επίσης καλωσορίζουν τον νεοαποκτηθέντα Γιάννη Βερύκκοκο στην ομάδα.
 Φ.Σ Μακεδονικός : Άψογη η φιλοξενία της Α.Ε Περδίκκα 
Ο Μακεδονικός ευχαριστεί τη διοίκηση και τους παίκτες του Περδίκκα για την άψογη φιλοξενία . Παρά την κρισιμότητα του παιχνιδιού , την ήττα της ομάδας σας και τα παράπονα σας για τη διαιτησία παραδώσατε μαθήματα  καλής φιλοξενίας Συγχαρητήρια!!!!!
το πέναλτι