Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Δύσκολα χάνει ... δύσκολα κερδίζει ο Μακεδονικός Αγχωτική νίκη με 2-1 κόντρα στην Γαλατινή (φωτο - βίντεο)

Μακεδονικός Κοζάνης – ΑΜΣ Γαλατινής 2-1
Αγχωτική νίκη  με σκορ 2-1 απέναντι στην σκληροτράχηλη Γαλατινή πήρε ο Μακεδονικός στο στρατιωτικό γήπεδο φτάνοντας έτσι στους έξι βαθμούς με τη Γαλατινή να παραμένει για άλλη μια αγωνιστική χωρίς νίκη και στον έναν βαθμό.


 Το συμπέρασμα που βγαίνει σ αυτές τις 4 αγωνιστικές για την ομάδα του Καραθανάση είναι πως δύσκολα χάνει αλλά κι από την άλλη οι νίκες του είναι αγχωτικές.
Είναι χαρακτηριστικό οι δύο ήττες εκτός έδρας είναι με το ίδιο σκορ 1-0 αλλά και οι δύο νίκες στην έδρα του είναι κι εδώ μ’ ένα γκολ, διαφορά (1-0 κ  2-1)
Από την άλλη η Γαλατινή αν εξαιρέσει κανείς το παιχνίδι με τον Εορδαϊκό που γνώρισε βαριά ήττα τα υπόλοιπα τρία τα  πάλεψε  με δύο ήττες και μία εκτός ισοπαλία.
Το φιλμ του αγώνα
Ο Μακεδονικός ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες  για να πάρει μια άνετη νίκη.
Από τη μία  όμως η ατυχία αλλά κι από την άλλη η επιπολαιότητα και η αστοχία από καλές θέσεις των επιθετικών του Μακεδονικού με κορυφαίες ευκαιρίες το δοκάρι του Κουτούλα και τα δύο τετ α τετ του Νικολάου άφηνε το ματς στο ρευστό 2-1 με τον κίνδυνο για τους γηπεδούχους να τιμωρηθούν από το νόμο του ποδοσφαίρου.
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με 10 παίκτες από το 30΄ λόγω αποβολής του Ρότσκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 4’  ο Αραγιάς φάουλ μέσα στην περιοχή και ο τ Αντωνόπουλος βρίσκει λίγο την μπάλα στέλνοντάς την στα δίχτυα του Μακρή  για το 1-0
Στο 13’ δυνατό σουτ  Κουτούλα  ο Μακρής διώχνει τη μπάλα κόρνερ.
Στο 17’ μονοκόμματο σουτ του  Κουτούλα μέσα από την περιοχή η μπάλα βρίσκει στο κάθετο δοκάρι.
Στο 18’ πρώτη ευκαιρία για την ομάδα της Γαλατινής με τον Τσαφή μετά από ατομική ενέργεια να κάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
Στο 29’  δεύτερη κίτρινη-κόκκινη  στον  Ρότσκο.
Στο 31’  αντεπίθεση της Γαλατινής με τον Παπανώτα να πιάνει το δυνατό σουτ  και να κάνει το 1-1.  
Στο 45’ σουτ Νάνος κόντρα η  μπάλα  περνάει κόρνερ.
Στο 58’ ο  Νικολάου μετά από ατομική προσπάθεια έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε  λίγο έξω 
Στο 65’ ο Τσαμπούρης θα βγάλει ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι κι ο Κουτούλας με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τον Μακεδονικό.  
Στο 69’ ο Νικολάου σουτ από  πλάγια λίγο έξω.  
Στο 78’ μεγάλη ευκαιρία για τον Μακεδονικό Κοζάνης να τελειώσει το παιχνίδι με τον Κουτούλα να βγάζει τετ α τετ τον Νικολάου αλλά ο τελευταίος πλάσαρε άουτ.    
Στο 82΄μακρινό ψηλοκρεμαστό πλασέ του Νάνου που είδε τον Μακρή εκτός θέσης αλλά λίγο πριν τη γραμμή διώχνουν οι αμυντικοί.
Πριν το παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμένου Κώστα Κατσούλη ο οποίος έπεσε θύμα οπαδικής βίας
Μακεδονικός Κοζάνης(Καραθανάσης) Βαρυτιμίδης, Τσαμπούρης(90΄Πηγαδάς), Πιλικίδης Αργ.(46΄Μπέμπης) , Πιλικίδης Στ. , Αντωνόπουλος , Τσατσόπουλος, Αραγιάς, Καραγιώργος , Νικολάου (85΄Νικολάου ) , Νάνος, Κουτούλας
ΑΜΣ Γαλατινή : (Κόντσιογλου) Μακρής , Πλάνος, (72΄Γκαργκάλας ), Ρότσκος, Καρανάσιος, Ρούσης, Παπανώτας, Γκαραγκούνης, Τσολάκης Βουρονίκος(46΄Κοτρότσιος), Τσαφής, Γιαννής (88΄Ηλίας)
Διαιτητής: Τσιγγένης
Βοηθοί : Τσιαμπάζης, Διαμαντής Δημ.