Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: ΑΣ Βελβεντό – Τιτάν Σερβίων 1-0

Στο τέλος κρίθηκε το γειτονικό ντέρμπι, όπου το Βελβεντό πέτυχε την πρώτη νίκη, κρατώντας την «παράδοση» των τελευταίων ετών απέναντι στον Τιτάνα.

Ισορροπημένος ήταν ο αγώνας που έγινε μπροστά σε 200 φιλάθλους, οι αντίπαλοι πρόσεξαν την άμυνα, «χρυσή» αλλαγή για την ομάδα του Χάρη Βοριαζίδη αναδείχθηκε ο Γιώργος Ευαγγέλου, που στο 88΄ με δυνατό, φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Βήττα.

Στο 45΄ κόρνερ του Ρωμνόζογλου, κεφαλιά του Γκίκα ελάχιστα άουτ, στο 80΄ διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής του Ρωμνόζογλου στο κάθετο δοκάρι και στην αγκαλιά του Βήττα. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Τσιγγένη (Ν. Ιωαννίδης, Μπισούκης).
ΑΣ Βελβεντό (Βοριαζίδης): Πατουλίδης, Πεχλιβανίδης (65΄ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ), Τσέλα, Τσιάμης (56΄ Διβηκέλης), Γκίκας, ΜΠΑΛΑΝΗΣ, Τρίχας (78΄ Παπαστέργιος), ΜΠΕΜΠΗΣ, Αναστασίου, ΡΩΜΝΟΖΟΓΛΟΥ, Πιστόλας.
Τιτάν Σερβίων (Παρασκευάς): Βήττας, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, Κακαφίκας, Χαρίσιος, Δουβαρτζίδης, Λάμπρος, Κουτζιακουτζίδης (58΄ Τετεδάκης), Σαλτσίδης (88΄ Βητόπουλος), Άλα, ΘΩΜΟΣ, ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ (70΄ Σταματέλος).