Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Αστραπή Κλείτου – Μακεδονικός Σιάτιστας 1-0

 Δεύτερη συνεχόμενη νίκη με 1-0 για την Αστραπή, που πήρε τη «ρεβάνς» της ήττας του πρώτου γύρου, με το ίδιο σκορ, στη Σιάτιστα. Είναι το δέκατο φετινό παιχνίδι που το Κλείτος κρατά το μηδέν στην άμυνα. Ο Μακεδονικός προσπάθησε, αλλά δεν άντεξε. Το μοναδικό γκολ για την ομάδα ρου Θεόφιλου Παπαδόπουλου σημείωσε στο 75΄ ο Ηλίας Παπαδημητρίου με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής στο «Γ». Στο 55΄ ο Κουλουκίδης σούταρε στη συμβολή των δοκών.


Καλός ο διαιτητής Σωτηριάδης (Μ. Παπαδόπουλος, Μπισούκης). Παράπονα για πέναλτι που δεν τους δόθηκε πάνω στον Παπαρίζο έχει από τον διαιτητή ο Μακεδονικός Σιάτιστας.
Αστραπή Κλείτου (Παπαδόπουλος): Μουζάκης, ΚΟΥΛΟΥΚΙΔΗΣ, Γρ. Σαββίδης, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (90΄ Τσεκάνι), Καραμάρκος, Γκοντοβάς, Σπυριδόπουλος, ΝΑΝΟΣ, Χωλόπουλος, ΚΥΡΙΚΛΙΔΗΣ (60΄ Χριστοφορίδης), Καγιόγλου (50΄ Κυριακίδης).
Μακεδονικός Σιάτιστας (Παρασκευάς): Βήττας, Μυλωνάς, ΤΣΑΡΤΣΙΔΗΣ, Π. Μπούρτζος, Νασιόπουλος, Γκ. Μπούρτζος (54΄ Κατσαντώνης), Κ. Στεργίου (65΄ Τσακνάκης), Θ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ (71΄ Δαϊνάς), Χρ. Τσιούκρας, ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ, Τσικόπουλος.