Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ Αναγέννηση Εράτυρας – Ακ. Π. Βοΐου 2-1

Επιστροφή στις νίκες για την Αναγέννηση Εράτυρας η οποία επικράτησε της Ακαδημίας Βοϊου με σκορ 2 - 1 στο γήπεδο Β. Βικιάρης. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα τέρματα αν δεν συναντούσαν τον πολύ καλό τερματοφύλακα Αποστολίδη.


Το φιλμ του αγώνα
Στο 2' σέντρα του Κίλη, ο Αποστολόπουλος θα πεταχτεί και με κεφαλιά '' ψαράκι '' θα κάνει το 1 - 0.
Στο 14' απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κίλη, ο Αποστολίδης διώχνει με γροθιές.
Στο 24' ο Καραγιάννης θα σουτάρει, ο Ζαρκοδήμος θα αποκρούσει και στη συνέχεια θα διώξουν οι αμυντικοί.
Στο 35' ο Σούλας με διαγώνιο σουτ θα κάνει το 1 - 1.
Στο 37' ο Αντωνιάδης θα μπει στη μικρή περιοχή αλλά πριν σουτάρει τον προλαβαίνει ο Σούλας.
Στο 47' κεφαλιά του Τσίτσαρη - Ριπόγιες θα περάσει ελάχιστα άουτ.
Στο 55' ο Τζιώτζης θα περάσει ωραία τον Καραγιάννη, θα σεντράρει για τον Αντωνιάδη, οι αμυντικοί θα διώξουν και στην επαναφορά ο Τζιώτζης θα σουτάρει με τον Αποστολίδη να διώχνει σε κόρνερ.
Στο 65' σειρά του Ζαρκοδήμου να δηλώσει '' παρών '' και θα αποκρούσει σουτ του Χάλου. Στην επαναφορά ο Φασούλας θα σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 70' ο Λαζαρίδης θα σεντράρει για τον Αντωνιάδη ο οποίος θα δεχτεί χτύπημα από τον Λαδά και ο διαιτητής θα δώσει πέναλτι.
Ακολουθούν διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους με τον διαιτητή Τσιμεντερίδη να δείχνει την κόκκινη κάρτα στους Καραγιάννη και Αλεξίου για βίαιη απώθηση του διαιτητή και εξύβρισή του αντίστοιχα.
Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Τζιώτζης με τον Αποστολίδη να αποκρούει.
Στο 76' σουτ με εξωτερικό φάλτσο του Τσίτσαρη - Ριπόγιες , η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 78' σέντρα του Δημητριάδη, κεφαλιά του Τζιώτζη θα μπλοκάρει ο Αποστολίδης.
Στο 83' σέντρα του Μήλιου, ο Αντωνιάδης θα κατεβάσει ωραία, θα σουτάρει, ο πολύ καλός όμως Αποστολίδης θα διώξει για άλλη μια φορά σε κόρνερ.
Στο 88' ο Κίλης θα σεντράρει και ο Τσίτσαρης - Ριπόγιες με ωραία κεφαλιά θα νικήσει τον Αποστολίδη και θα κάνει το τελικό 2 - 1.
Στους πανηγυρισμούς ο διαιτητής θα αποβάλει τον Δημητριάδη, ο οποίος είχε λίγο πριν αντικατασταθεί, για βίαιη απώθηση αντίπαλου παίκτη.
Άριστη η διαιτησία του Τσιμεντερίδη και των βοηθών Τζουβάρα Ν. και Γάτσου.
Αναγέννηση Εράτυρας :( Βικιάρης ) Ζαρκοδήμος, Τσιόρκας, Μούστα, Δημητριάδης ( 80' Μήλιος ), Κίλης, Τζιώτζης, Αντωνιάδης, Μαυρίδης, Λαζαρίδης, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΤΣΑΡΗς - ΡΙΠΟΓΙΕΣ

Ακαδημία Βοϊου : ( Κάλφας ) ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, Στεργιόπουλος Δ., Καραγιάννης, Αλεξίου, Λαδάς, Τουλίπουλος Χ., Paturri, Παπουτσίδης, Χάλος ( 70' Στεργιόπουλος ΑΘ. ), Σούλας ( 70' Τουλιόπουλος Δ. ), Φασούλαςeratyrafc.gr