Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Αναγέννηση Εράτυρας – ΑΕΠ Καραγιαννίων 2-1 | φωτο

Μεγάλη νίκη για την Εράτυρα οδυνηρή ήττα για την ΑΕΠ 
Την νίκη με σκορ 2-1 πέτυχε η Εράτυρα και πλέον νιώθει πιο άνετα αντίθετα με την αντίπαλό της η οποία έμεινε πίσω στο κυνήγι του τίτλου και συγκεκριμένα  στην Τρίτη θέση.


Το φιλμ του αγώνα  
9΄ ο Μαλούτας θα πασάρει στον Σικαλόπουλο προσποίηση σουτ στην γωνία δύσκολα με τις γροθιές θα διώξει ο Ζαρκοδήμος.
10΄ λάθος στο χώρο του κέντρου και από αριστερά κάτοχος της μπάλας  θα γίνει ο Τζιώτζης τον οποίο δεν θα ανακόψει κανείς αντίπαλος θα βρεθεί απέναντι από τον Βίδρα σουτ 1-0.
21΄ από την δεξιά πλευρά ωραία προσπάθεια του Σικαλόπουλου που θα αδειάσει τον προσωπικό του αντίπαλο σέντρα στο πρώτο δοκάρι κεφαλιά Μαλούτα 1-1.
28΄κόρνερ με το Σικαλόπουλο η μπάλα στο Μαλούτα σουτ ωραία στην γωνία του ο Ζαρκοδήμος θα διώξει.
30΄ στην αντεπίθεση οι γηπεδούχοι με τον Τσαφή σέντρα πριν τον Τζιώτζη μέσα στην μικρή περιοχή θα απομακρύνει ο Παπαδόπουλος.
39΄ σουτ του Τσιόρκα από τα δεξιά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
42΄ απανωτά λάθη στην περιοχή των φιλοξενούμενων η μπάλα θα φτάσει στον Τζιώτζη ο οποίος με δυνατό συρτό σουτ θα κάνει το 2-1.
54΄ σουτ του Σικαλόπουλου η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικούς κόρνερ.
56΄ φάουλ του Μήλιου από το χώρο του κέντρου έξοδος του Βίδρα που θα διώξει άσχημα με την γροθιά του η μπάλα θα πέσει μπροστά στον Τσαφή που θα αιφνιδιασθεί και οι αμυντικοί θα απομακρύνουν.
75΄ δυνατό σουτ του Σαββούδη με τις γροθιές δύσκολα θα διώξει ο Ζαρκοδήμος.
77΄ ο Σικαλόπουλος θα βγάλει μπαλιά στην πλάτη της άμυνας θα βρεθεί ο Παπαδόπουλος που θα κοντρολάρει σουτ η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και άουτ.
82΄ φάουλ με εκτελεστή το Σαββούδη γέμισμα στην περιοχή διαδοχικά σουτ θα απομακρύνουν οι αμυντικοί.
Αναγέννηση Εράτυρας (Βικιάρης): Ζαρκοδήμος, Μήνος, Τσιόρκας (88΄ Τσιόρκας Π), Μούστα, Αποστολόπουλος (74΄ Ζαρκοδήμος), Τζιώτζης, Τσαφής, Ηλίας, Μήλιος, Κώντσιογλου (66΄ Βουζιανάς), Καραμίκα.
ΑΕΠ Καραγιαννίων (Σαμαράς Γ.): Βίδρας, Τσίλης (51΄ Λιάμης), Durmhshi, Δημητριάδης, Ζερβανταρίδης, Παπαδόπουλος, Κείσογλου (90΄ Κουρτίδης), Αποστολίδης (51΄ Duka), Μαλούτας, Σαββούδης, Σικαλόπουλος.
Διαιτητής: Πελετίδης
Βοηθοί: Γεωργιάδης, Τζιουβάρας