Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Αλιάκμων Αιανής – Ακαδημία Π. Βοΐου 1-2

Μεγάλη νίκη, πρώτη φετινή, σημείωσε η Ακαδημία Βοϊου στην Αιανή, που γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα, μάλιστα στο γήπεδό της.


Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποφασιστικοί και αποτελεσματικοί, στο 20΄ ο Λαζαρίδης απέκρουσε σε κόρνερ κοντινό πλασέ του Φασούλα, το κόρνερ εκτέλεσε ο Παπανώτας, κεφαλιά του Λαδά απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο Λαζαρίδης. Στο 33΄ ωραία σέντρα του Τσιαρτσιώτη και με πλασέ ο Φασούλας πέτυχε το 0-1, στο 70΄ ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Σούλα και 0-2.
Στο 75΄ ο Μαυροδήμος μείωσε, εκμεταλλευόμενος τραγικό λάθος του Αποστολίδη, στο 80΄ ωραία προσπάθεια του Στεργιόπουλου, έδωσε στον Καραγιάννη, το πλασέ του οποίου πέρασε άουτ.
Αλιάκμων Αιανής (Μαυροδήμος): Λαζαρίδης, Κύρινας (86΄ Βάσσος), Γκόντουρας, Παπακωνσταντίνου (46΄ Κωστίκας), Μαρούδης, ΜΠΟΥΚΟΣ, ΜΑΥΡΟΔΗΜΟΣ (82΄ Ντούμπας), ΚΟΚΚΩΝΑΣ, ΝΑΝΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, Τσίγγανας.
Ακαδημία Π. Βοΐου (Αναστασιάδης): Αποστολίδης, Δ. ΤΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΔΑΣ, ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΤΗΣ, Παπαστεργίου, Παπουτσίδης, Παπανώτας, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, Ελευθεριάδης (46΄ Μπορόζης), Στεργιόπουλος (64΄ Σούλας), ΦΑΣΟΥΛΑΣ (86΄ Μαυρίδης).
Διαιτητής: Μπαϊραμίδης
Βοηθοί: Ιωαννίδης Ν., Τέμης