Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ Ακ. Π. Βοΐου – ΑΣ Βελβεντό 3-2

 Σε ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις, η Ακαδημία Βοΐου πέτυχε την 3η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη. Το Βελβεντό προσπάθησε, πάλεψε, όμως δεν τα κατάφερε.
Στο 5΄ ο Σάκης Στεργιόπουλος βγήκε τετ-α-τετ, όμως πλάσαρε άουτ, στο 15΄ σέντρα του Σ. Στεργιόπουλου, ωραίο πλασέ του Σπανόπουλου απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Καραλίγκας.


Στο 28΄ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Σ. Στεργιόπουλου, στο 42΄ κεφαλιά του Λαδά μπλόκαρε ο Καραλίγκας, στο 45΄ σέντρα του Σπανόπουλου, κεφαλιά του Σ. Στεργιόπουλου απέκρουσε στη γραμμή ο Καραλίγκας.
Στο 50΄ ο Ζήνων Πιτσιάβας με πλασέ έκανε το 0-1, στο 54΄ δυνατό σουτ του Δ. Στεργιόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό, όμως, μπάσιμο του Χάλου, ο Γκίκας τον ανέτρεψε, με αποτέλεσμα να δοθεί πέναλτι και αποβολή του δεύτερου, με 2η κ.κ. Ευστόχησε ο Χρήστος Σούλας (1-1).
Στο 58΄ αποβλήθηκε με 2η κ.κ. ο Δ. Στεργιόπουλος για δυνατό μαρκάρισμα, στο 65΄ ο Καραλίγκας απέκρουσε στο τετ-α-τετ του Χάλου. Στο 85΄ σέντρα του Χάλου από αριστερά και ο επερχόμενος Δημήτρης Τουλιόπουλος πέτυχε το 2-1, στο 87΄ σουτ του Φασούλα, ο Σαμαράς σταμάτησε την μπάλα με το χέρι (πέναλτι και αποβολή), ευστόχησε ο Κώστας Ελευθεριάδης.
Στο 90΄ ο Ζήνων Πιτσιάβας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε από πολλούς, αναπήδησε και κατέληξε στα δίχτυα (3-2).
Καλός ο διαιτητής Κουτσώνας (Τζιαμπάζης, Κουτζιακουτζίδης).
Ακ. Π. Βοΐου (Κάλφας): Αποστολίδης, Δ. Στεργιόπουλος, Δ. ΤΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡ. ΤΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΔΑΣ, Πατούρι, Παπουτσίδης (82΄ Δονούλης), ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (57΄ Φασούλας), Σ. Στεργιόπουλος, Χάλος, ΣΟΥΛΑΣ (82΄ Ελευθεριάδης).
ΑΣ Βελβεντό (Παπαδόπουλος Θ.): Καραλίγκας, Καλτσούνης (92΄ Ευαγγέλου), Τσέλα, ΓΚΙΚΑΣ, Μπαλάνης, ΤΥΡΟΛΟΓΟΣ, Ζ. ΠΙΤΣΙΑΒΑΣ, Ταϊρης, ΤΣΑΡΣΙΤΑΛΙΔΗΣ, Διβηκέλης, Κοριτάρι (62΄ Σαμαράς).