Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Ακόμα σκοράρει το Βελβεντό

ΑΣ Βελβεντό – ΑΕ Περδίκκα 10-0
Το ρεκόρ της μεγαλύτερης σε έκταση νίκης στο φετινό πρωτάθλημα δημιούργησε το Βελβεντό, συντρίβοντας τον Περδίκκα. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και ισοπέδωσαν τον αντίπαλό τους. Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Ζήνων Πιτσιάβας, στο 15΄ (με προβολή, από πάσα του Κοριτάρι), στο 19΄ (με δυνατό σουτ), στο 33΄ (με πλασέ, από πάσα του Τσαρσιταλίδη), στο 53΄ (με δυνατό σουτ εντός περιοχής). Τρία γκολ πέτυχε ο Θόδωρος Τσαρσιταλίδης, στο 51΄ (με πλασέ, σε πάσα του Πιτσιάβα), στο 58΄ (από μπαλιά του Πιτσιάβα, έφυγε τετ-α-τετ και απέφυγε και τον τερματοφύλακα) και στο 76΄ (από μπαλιά του Κοριτάρι). Δύο γκολ σημείωσε ο Παναγιώτης Τρίχας (στο 3΄ και 13΄ με πλασέ, από μπαλιές των Ευαγγέλου, Κοριτάρι αντίστοιχα). Ένα γκολ σημείωσε ο Δημήτρης Διβηκέλης (στο 37΄ με προβολή, σε πάσα του Τρίχα). Στο 5΄ φάουλ του Πιτσιάβα στο κάθετο δοκάρι, στο 56΄ διαγώνιο πλασέ του Τσαρσιταλίδη, ελάχιστα άουτ. Με το Βελβεντό αγωνίσθηκε για πρώτη φορά ο Δημήτρης Τέτος (γενν. 2000).
Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Σωτηριάδης (Β. Εμμανουήλ, Στρατούδης).
ΑΣ Βελβεντό: Κωστόπουλος, Τυρολόγος, Ρωμνόζογλου, Γκίκας (28΄ Τσέλα), Μπαλάνης, Κοριτάρι, Ευαγγέλου (56΄ Τσιάμης), Τρίχας (46΄ Τέτος), Τσαρσιταλίδης, Διβηκέλης, Πιτσιάβας.
ΑΕ Περδίκκα: Αρσενίδης, Τρ. Λιάπτσης, Σπ. Βλάχος (46΄ Αρζουμάνης), Δαλάκας, Κωστάκογλου, Θ. Βλάχος, Μυλωνάς, Στογιάννης, Λυπιρίδης, Τσούτσας, Δ. Λιάπτσης.