Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Ακαδημία Βοΐου – Μακεδονικός Σιάτιστας 2-2

Όπως και στον πρώτο γύρο, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με ίδιο σκορ. Το ματς ήταν καλό, με αρκετές φάσεις. Στο 5΄ ωραίο φάουλ του Ζιώγα απέκρουσε στο «Γ» ο Τσιαούσης, στο 8΄ δυνατό σουτ του Χρήστου Παπαρίζου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ο Θ. Αποστολίδης και 0-1, ενώ στο 19΄ ο Σάκης Τσικόπουλος με εύστοχο πέναλτι (ανατροπή Τσακνάκη από Ζιώγα) το 0-2. Στο 40΄ ο Γιάννης Παπανώτας με φάουλ-«φωτοβολίδα» έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και μέσα (1-2), στο 50΄ δυνατό σουτ του Γιάννη Τσιούκρα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Στο 65΄ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ο Λάμπρος Καραγιάννης ισοφάρισε, ο ίδιος παίκτης στο 73΄ έπιασε δυνατό σουτ, που απέκρουσε ο Τσιαούσης. Στο 75΄ σέντρα του Καραγιάννη, κεφαλιά του Θύμιου Τουλιόπουλου σύρριζα άουτ, στο 88΄ ο Στεργιόπουλος απέφυγε τρεις αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Δονούλη, που δεν κατάφερε να σκοράρει.

 Καλή η διαιτησία του Πανυτσίδη (Παπαδόπουλος, Τζουβάρας). 
Ήταν το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Δημήτρη Κάλφα στον πάγκο της Ακαδημίας Βοϊου, μετά από 4 χρόνια συνεργασίας.
Ακαδημία Βοΐου (Κάλφας): Θ. Αποστολίδης, Δ. Στεργιόπουλος, ΖΙΩΓΑΣ, Αλεξίου, Δ. Τουλιόπουλος, ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ, Χάλος, Καραγιάννης (80΄ Θεοδωρόπουλος), Ρ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ (75΄ Θ. Τουλιόπουλος), ΦΑΣΟΥΛΑΣ (56΄ Δονούλης).
Μακεδονικός Σιάτιστας (Παρασκευάς): Τσιαούσης, Π. ΜΠΟΥΡΤΖΟΣ (70΄ Μυλωνάς), Θ. Στεργίου, ΤΣΑΡΤΣΙΔΗΣ, Νασιόπουλος, Μ. Μπούρτζος, Κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ, Χρ. Τσιούκρας, ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ (46΄ Γ. Τσιούκρας), Τσικόπουλος (59΄ Τ. Ντέρος).