Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Ακαδημία Βοΐου – Αναγέννηση Εράτυρας 1-1

Ισόπαλο έληξε το δεύτερο ντέρμπι του δήμου Βοϊου που είχε η αγωνιστική. Σημαντικές απουσίες ήταν Σούλας, Πατούρι, Δονούλης (για ακαδημία Βοϊου), Τζιώτζης (για Εράτυρα). Στο 4΄ μετά από κόρνερ του Κίλη, ο Γουίλιαμ Αντωνιάδης αφύλακτος, με κεφαλιά σημείωσε το 0-1, στο 78΄ γύρισμα του Σ. Στεργιόπουλου στον Λάμπρο Καραγιάννη, που ισοφάρισε. Στο 21΄ μπαλιά του Ρ. Αποστολίδη στον Ζιώγα, που δεν μπόρεσε να πλασάρει, στο 33΄ έξοχη κίνηση και πλασέ του Χάλου, απέκρουσε την τελευταία στιγμή ο Ζαρκοδήμος.

Στο 50΄ και 62΄ ο Ζαρκοδήμος μπλόκαρε σουτ του Παπανώτα και του Καραγιάννη αντίστοιχα, στο 65΄ βολίδα του Παπανώτα στη συμβολή των δοκών. Καλή η διαιτησία του Κουτσώνα (Κουντουράκης, Τζιαμπάζης).

Ακαδημία Βοΐου: Θ. Αποστολίδης, Δ. ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, Δ. Τουλιόπουλος, Αλεξίου (75΄ Σ. Στεργιόπουλος), Λαδάς, Παπουτσίδης, Παπανώτας, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ (90΄ Ελευθεριάδης), ΖΙΩΓΑΣ (70΄ Φασούλας), ΧΑΛΟΣ, Ρ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ.
Αναγέννηση Εράτυρας: Ζαρκοδήμος, ΤΣΙΟΡΚΑΣ, Μήλιος, Δημητριάδης, ΜΟΥΣΤΑ, ΚΙΛΗΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, Αποστολόπουλος, Μαυρίδης, Γκαραγκούνης (83΄ Καραμίκα), ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ.