Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ ΑΕ Ελίμειας – ΑΕ Περδίκκα 3-1

Παίζοντας πολύ αποφασιστικά στο πρώτο μέρος, η Ελίμεια πήρε δίκαια τη νίκη. Στο 9΄ ο Περικλής Παπαδόπουλος βρήκε τον Τσακιλτζίδη, που ανάμεσα σε δύο αντιπάλους, στόπαρε και σούταρε εύστοχα στην αριστερή γωνία. Στο 14΄ ο Σιδέρης έδωσε στον Τσικόπουλο, που «τσίμπησε» την μπάλα προ του εξερχόμενου τερματοφύλακα (2-0), στο 22΄ ο Τσικόπουλος «έκλεψε» από τον Αρσενίδη, συνδυάστηκε θαυμάσια με τον Πασχαλίδη κι ο τελευταίος με «καρφωτή» κεφαλιά έκανε το 3-0.

Στο 28΄ μείωσε με φάουλ ο Χρήστος Τσιντός. Στο 34΄ και 35΄ φάουλ των Τσιντού, Τσικόπουλου αντίστοιχα απέκρουσαν δύσκολα Βήττας, Κυριακίδης. Στο 52΄ ανατροπή του Τσακιλτζίδη, όμως ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη για «θέατρο», στο 60΄ ο Τσακιλτζίδης παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ. Ευκαιρίες έχασαν οι Σιδέρης (45΄), Τσικόπουλος (70΄, 86΄), Βλάχος (72΄), Παπαδόπουλος (75΄), Πασχαλίδης (88΄).

Καλός ο διαιτητής Πανυτσίδης (Τζιαμπάζης, Τζουβάρας).
ΑΕ Ελίμειας : Βήττας, Δημητριάδης, Μανιάκας, Γιαπράκας, Μανώλας, Σιδέρης, ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ, ΒΟΡΙΑΖΙΔΗΣ, Παπαδόπουλος (90΄ Παπαβραμίδης), ΤΣΑΚΙΛΤΖΙΔΗΣ (79΄ Κολλυβάς), ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ.

ΑΕ Περδίκκα: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, Π. Τσιντός, Αργ. Λόφτσαλης (46΄ Κουρκουτμάνος), Ζαχαριάδης, Γ. Αρσενίδης, ΧΡ. ΤΣΙΝΤΟΣ, Νταλάκας, Πεϊνούδης (71΄ Σιώκλης), Αλ. Αρσενίδης, ΒΛΑΧΟΣ, Κωστικίδης (57΄ Λιάπτσης). επιμέλεια: Κ. Νικολαΐδης