Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: ΑΕΠ Καραγιαννίων – Μακεδονικός Σιάτιστας 4-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσαν στο γήπεδο Ξηρολίμνης, η ΑΕ Ποντίων Καραγιαννίων κέρδισε με 4-0 τον Μακεδονικό Σιάτιστας.
 Έγινε καλό παιχνίδι και οι δύο αντίπαλοι έδειξαν πολύ θετικά στοιχεία. Δύο τέρματα ανά ημίχρονο σημείωσε η ΑΕ Ποντίων του Γιώργου Δημητριάδη, ένα ο Μάριος Θεοδωρίδης και τρία αυτογκόλ. Η προσοχή στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, την Κυριακή στην Πτολεμαΐδα με τον Εορδαϊκό.


Σε άλλο ένα ματς υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, αφού εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι τραυματίες Αντάμης, Ζηνόβιος, επίσης θα λείψει ο τιμωρημένος Σαββούδης.
Συγκρατημένα αισιόδοξος παραμένει ο Γιώργος Δημητριάδης, που πιστεύει πολύ στις δυνατότητες των παικτών του και επισημαίνει πως μπορεί η ομάδα στο δεύτερο γύρο να αποδώσει ακόμα καλύτερα και να φέρει αποτελέσματα. 
Από την άλλη μεριά, ο Μακεδονικός Σιάτιστας άφησε πραγματικά καλές εντυπώσεις στο φιλικό της Ξηρολίμνης και αυτό κρατούν όλοι, χωρίς να επηρεάζονται από την ήττα. 
Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη είναι πρώτη στη βαθμολογία του ομίλου της στη Β΄ κατηγορία και επόμενο παιχνίδι είναι με τον Ανθότοπο (11/1). Για τον Μακεδονικό σημαντικό στοιχείο είναι η επιστροφή 5 ποδοσφαιριστών, που θα είναι σαν «εσωτερικές μεταγραφές»: είναι οι Στεργίου, Μ. Μπούρτζος, Νούσιος, Αλέξης και Τζίμης Δαϊνάς.
επιμέλεια: Κώστας Νικολαΐδης