Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: ΑΕΠ Καραγιαννίων – Μακεδονικός Κοζάνης 2-2 – Μοιρασιά στην Ξηρολίμνη

Μοιρασιά στο γήπεδο Ξηρολίμνης, με την γηπεδούχο ΑΕΠ και τον φιλοξενούμενο Μακεδονικό να μένουν στο 2-2 ύστερα από ένα καλό, ανοιχτό και καθαρό παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Σαμαρά μπορεί να είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, στη μεγαλύτερη διάρκεια και να έχασαν ευκαιρίες   αλλά  οι φιλοξενούμενοι του Τάκη Καραθανάση που έμειναν για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητοι, ήταν καλά οργανωμένοι , πολλοί επικίνδυνοι , με «φαρμακερές» αντεπιθέσεις και με μεγάλες κλασικές χαμένες ευκαιρίες , επιβεβαιώνοντας για ακόμα ένα παιχνίδι την αγωνιστική του βελτίωση.
Η ισοπαλία , αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στην ομάδα  του Μακεδονικού που βάση των ευκαιριών αλλά και στο χρονικό σημείο που χάθηκαν μπορούσε να είχε φύγει ακόμα και με τους τρεις βαθμούς από τη δυνατή έδρα της ΑΕΠ
 Δύο γκολ για την ΑΕΠ σημείωσε ο Περικλής Παπαδόπουλος (στο 11΄ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Τσίλη και στο 65΄ με πλασέ, μετά από σέντρα του Γκέτσιου).
Για τον Μακεδονικό σκόραραν ο Θωμάς Αργυρόπουλος (στο 24΄ με δυνατό σουτ, μετά από φάουλ του Νάνου και σύγχυση στην περιοχή) και ο Γιώργος Νικολάου (με ψύχραιμο πλασέ, προηγήθηκε συνδυασμός Μπέμπη, Σέχι).
Στο 9΄φάουλ Ζαχαριάδη λίγο έξω
Στο 22 φάουλ Γκέτσιου , αποκρούει ο Βαρυτιμίδης
Στο 62΄ βολίδα του Ίττη απέκρουσε σωτήρια ο Βαρυτιμίδης,
Στο 66΄ κοντινό πλασέ του Σέχι μετά από κόντρα η μπάλα στο κάθετο δοκάρι,
Στο 67΄κοντινό πλασέ Γκέτσιου , άουτ
Στο 86΄ ολομόναχος ο Λάμπρου έφυγε μπροστά, σούταρε και απέκρουσε ο Παπαγερίδης.
makedonikos
Διαιτητής Πελετίδης
Βοηθοί : Τζιαμπάζης , Μπαλιάκας
ΑΕΠ Καραγιαννίων (Σαμαράς) : Παπαγερίδης, Τσίλης, Ντουρμίσι (61΄ Αντάμης), Δημητριάδης, Ζερβανταρίδης, Αλεξανδρής, Ίττης , Μετικάνος  Παπαδόπουλος, Τ. Δημόπουλος (61΄ Θ. Δημόπουλος), Γκέτσιος .
Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Βαρυτιμίδης, Αργυρόπουλος, Αντωνόπουλος , Τσατσόπουλος, Παρτάλης , Νάνος (46΄ Μαμάτσιος), Στ. Πιλικίδης, Μπέμπης (69΄ Αργ. Πιλικίδης), Νικολάου  (78΄ Λάμπρου), Σέχι, Ζαχαριάδης .