Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: ΑΕΠ Καραγιαννίων – Απόλλων Ακρινής 0-4

Εντυπωσιακή εμφάνιση και σπουδαία νίκη του Απόλλωνα μέσα στην Ξηρολίμνη, η ΑΕ Ποντίων προβλημάτισε με την κακή αγωνιστική εικόνα και τη βαριά ήττα. Η ομάδα του Νίκου Κατακαλίδη είχε άριστη τακτική και σημείωσε τέσσερα γκολ μετά την πρώτη αγωνιστική (είχε επικρατήσει 4-2 του Κλείτους).

Στο 5΄ παράλληλη σέντρα του Θεοδωρίδη και ο Γιάννης Ίττης με προβολή σημείωσε αυτογκόλ, στο 7΄ τραγικό λάθος του Δημητριάδη και ο Μπάμπης Κεϊσογλου «έκλεψε» και εκτέλεσε (0-2). Στο 31΄ ο Νίκος Αποστολίδης (από μπαλιά του Σαλονικίδη) και στο 65΄ ο Αλέξης Σαλονικίδης με διαγώνιο σουτ, πέτυχαν το 0-4. Στο 42΄ σουτ του Θ. Δημόπουλου απέκρουσε δύσκολα ο Κεχαγιάς, στο 82΄ ο Κεχαγιάς απέκρουσε διαδοχικά φάουλ του Σαββούδη και πλασέ του Γκέτσιου. Καλή η διαιτησία του Στρ. Σουλίδη (Γκέκα, Γεωργιάδης).

ΑΕΠ Καραγιαννίων : Πατουλίδης, Τσίλης, Δημητριάδης, Ίττης, Μετικάνος, Παπαδόπουλος, Θ. Δημόπουλος, Σαββούδης, Ζερβανταρίδης, Ντουρμίσι (65΄ Τραπεζανλίδης), Τ. Δημόπουλος (56΄ Γκέτσιος).
Απόλλων Ακρινής: Κεχαγιάς, Γαρσλιάν (75΄ Θαλαλαίος), Τσανακτσίδης, Θωμαϊδης, Φωτιάδης, ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΗΣ, ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ, Ακριτίδης (60΄ Χατσίδης), ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ (70΄ Πουτογλίδης), ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΗΣ.