Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: ΑΕΠ Καραγιαννίων – Αναγέννηση Εράτυρας 2-4

Εντυπωσιακό παιχνίδι, με γκολ και θέαμα, που όμως παρακολούθησε λίγος κόσμος, έγινε στην Ξηρολίμνη. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα και επιβεβαίωσαν τη φετινή δυναμική τους. Αξίζει να σημειωθεί πως η Εράτυρα κερδίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ξηρολίμνη, ενώ φέτος η ΑΕ Ποντίων κέρδισε δύο φορές στην Εράτυρα, για πρωτάθλημα και κύπελλο!


Στο 7΄ σε αντεπίθεση της Αναγέννησης, ο Αντωνιάδης έβγαλε σέντρα και ο Κώστας Αποστολόπουλος με σουτ στην κλειστή γωνία του Πατουλίδη το 0-1, στο 17΄ κόρνερ το Τζιώτζη στο δοκάρι.
Στο 45΄ σουτ του Δημήτρη Λαζαρίδη, ο Πατουλίδης έχασε την μπάλα από τα χέρια και 0-2, στο 49΄ ο Χρήστος Μετικάνος με φάουλ από τα 25 μέτρα, έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και μέσα (1-2).
 Στο 65΄ μετά από σέντρα του Ντουρμίσι, ο Περικλής Παπαδόπουλος με κεφαλιά, ισοφάρισε, στο 72΄ φάουλ του Μετικάνου από τα 35 μέτρα, στη συμβολή των δοκών. Στο 79΄ αντεπίθεση της Εράτυρας, ο Λαζαρίδης έδωσε στον Νίκο Τζιώτζη, που έκανε το 2-3, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ότι ο πρώτος ήταν σε θέση οφσάιντ.
Στο 83΄ ο Νίκος Τζιώτζης με φάουλ από πλάγια, έκλεισε το σκορ.
Στο 40΄ σέντρα του Δημόπουλου, άστοχη έξοδος του Βικιάρη, γύρισμα του Σαββούδη, η μπάλα στον πεσμένο Βικιάρη, στο αριστερό δοκάρι και κόρνερ.
 Σοβαρή παραφωνία στο παιχνίδι η διαιτησία του Δ. Σουλίδη, για τον οποίο έχει πολλά παράπονα η ΑΕ Ποντίων, υποστηρίζοντας πως ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Οι επίμαχες φάσεις που δε δόθηκε πέναλτι, ήταν… πέντε, στο 31΄ (ανατροπή Σαββούδη από Μήλιο), 33΄ (ανατροπή Γκέτσιου από Γκαραγκούνη), 38΄ (ανατροπή Αντωνιάδη από Πατουλίδη), 47΄ (ανατροπή Τραπεζανλίδη από Βικιάρη), 69΄ (ανατροπή Σαββούδη από Καραμίκα, μάλιστα ο πρώτος «κιτρινίστηκε» για… «θέατρο»).
Πολύ καλός ο επόπτης Δραγώγιας, ο Κουντουράκης ελέγχεται για τη φάση του 79΄.
ΑΕΠ Καραγιαννίων(Σαμαράς): Πατουλίδης, Ντουρμίσι, Θ. Δημόπουλος, Τσίλης, Ζερβανταρίδης, Ίττης, Μετικάνος, Παπαδόπουλος, Σαββούδης, Γκέτσιος (46΄ Κωνσταντινίδης), Τραπεζανλίδης.
Αναγέννηση Εράτυρας(Βικιάρης): Βικιάρης, Τσιόρκας, Μήλιος, Δημητριάδης, Μούστα, Λαζαρίδης, Τζιώτζης, Αποστολόπουλος, Γκαραγκούνης (67΄ Μοράβα), Αντωνιάδης, Καραμίκα.