Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: «Καπάρωσε» τον τίτλο ο Εορδαϊκός

Αλιάκμων Αιανής – Εορδαϊκός 2-4
«Καπάρωσε» και τον τίτλο ο Εορδαϊκός, κερδίζοντας μέσα στην Αιανή, σε πολύ ωραίο ποιοτικά παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Η ομάδα του Δημήτρη Σιαπανίδη με δεκάλεπτο ξέσπασμα λύγισε την αντίσταση του Αλιάκμονα, που παρουσιάστηκε πολύ δυνατός. 
Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι του Βασίλη Παπαδόπουλου είναι η μοναδική ομάδα μέχρι τώρα που σκόραρε δύο φορές σε βάρος των πρωτοπόρων. 


Στο 18΄ γύρισμα του Τακίδη στον Κώστα Αμπατζίδη, που έκανε το 0-1, στο 38΄ φάουλ του Κυριακίδη και ο Νίκος Τσίγγανας με κεφαλιά, ισοφάρισε. 
Στο 58΄ κόρνερ του Ράπτη, σύγχυση στην περιοχή κι ο Νίκος Τσίγγανας πέτυχε το 2-1, στο 65΄ φάουλ του Σικαλόπουλου κι ο Δημήτρης Τζουβάρας με κεφαλιά, ισοφάρισε. 
Στη συνέχεια δύο γκολ πέτυχε ο φορμαρισμένος Γιώργος Μαυροματίδης, στο 68΄ με γυριστό σουτ, μετά από ασίστ του Σερσέμη και στο 75΄ με γυριστή κεφαλιά, σε σέντρα του Πασχαλίδη. 
Στο 80΄ σέντρα του Πασχαλίδη, «καρφωτή» κεφαλιά του Μαυροματίδη στη συμβολή των δοκών. 
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Τσιμεντερίδη.
Αλιάκμων Αιανής (Παπαδόπουλος): Λαζαρίδης, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΚΟΥΤΕΛΑΣ, Σταθόπουλος, Κυριακίδης, Κωστίκας (70΄ λ.τ. Χ. Βαβλιάρας), Κουτσογεωργόπουλος (76΄ Μανώλας), ΜΑΥΡΟΔΗΜΟΣ, ΤΣΙΓΓΑΝΑΣ (80΄ Δούμας), Χαραλαμπίδης, Ράπτης.
Εορδαϊκός (Σιαπανίδης): Περπερίδης, Τακίδης, Τσέλα, ΣΕΡΣΕΜΗΣ, Τζουβάρας, ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ, ΒΟΡΙΑΖΙΔΗΣ, Σικαλόπουλος (83΄ Σακαλής), Συμεωνίδης (70΄ Φίλκας), ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣ, ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ (60΄ Πασχαλίδης).