Αρχική

Α’ΕΠΣΚ: Πολυνίκης Πτολεμαΐδας – ΑΕ Κοζάνης 0-5

Εύκολη νίκη με 0-5 πήρε η Α.Ε. Κοζάνης στην Πτολεμαΐδα απέναντι στον Πολυνίκη στα πλαίσια της 29ης (προτελευταίας) αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας.


Το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Στρατοπέδου Πτολεμαΐδας δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική καθώς ο Πολυνίκης παρατάχθηκε με εννέα παίκτες και σημείωσε την 29η ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια.
Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο χάρη σε γκολ του Θόδωρου Τσαρσιταλίδη στο 25′ και του Παναγιώτη Αρνίδη στο 30′.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την νίκη της με γκολ του Τσαρσιταλίδη στο 48′ και δύο γκολ του Χρήστου Καραγεώργου στο 65′ και στο 90′.
Ντεμπούτο για την ΑΕΚ έκανε ο 18χρονος Νέστορας Δεληζήσης που “ανέβηκε” τον Ιανουάριο από τις Ελπίδες ΑΕΚ.
Στο δεύτερο μέρος αλλαγή πέρασε ο τερματοφύλακας Σταύρος Ζηνόβιος που αγωνίστηκε ως επιθετικός και μάλιστα είχε κι ένα δοκάρι.
Με την νίκη της αυτή η ΑΕΚ εξασφάλισε την παραμονή της ακόμα και στην χειρότερη των περιπτώσεων (υποβιβασμός έξι ομάδων) καθώς ακόμα κι αν ισοβαθμήσει με την Αναγέννηση Εράτυρας έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια (οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη).
Πολυνίκης Πτολεμαΐδας (Σάπκαρης): Νότας, Λεμονής, Σεμερτζίδης, Μανουσαρίδης, Ευφραιμίδης, Χατζηαναστασίου, Αμοιρίδης, Σάπκαρης, Μαυρογιαννίδης.
ΑΕ Κοζάνης (Θ. Παπαδόπουλος): Γάτας, Δεληζήσης (52′ Στεργίου), Μαυρόπουλος, Μαντζώλας, Σαριόγλου (62′ Σ. Ζηνόβιος), Αβραμίδης, Σακαλής, Μπαλίτσας, Τσαρσιταλίδης (56′ Σαλονικίδης), Καραγεώργος, Αρνίδης.
Διαιτητές: Ν. Ιωαννίδης, Τέμης, Μ. Τσιγγένηςaekozanis.gr