Αρχική

Α.Σ. ΔΥΝΑΜΙΣ¨Συνεργασίες και νέοι στόχοι

dynamiΜε στόχους την ανάδειξη και την καταξίωση του Συλλόγου η Διοίκηση του Α.Σ. ΔΥΝΑΜΙΣ προχώρησε σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Αθλητικής Aπόδοσης, και το Γυμναστήριο Benefit. Η Σχολή Μπάσκετ αποκτά πλέον και την αναγκαία επιστημονική υποστήριξη, από τον Κλινικό Εργοφυσιολόγο κο Παπαδόπουλο Γεώργιο (M.Sc. Northeastern Univ., Boston, U.S.A.), ώστε σύντομα να παρουσιάσει αθλητές υψηλού επιπέδου. Στην πρώτη φάση θα αξιολογηθούν οι νεοαποκτηθέντες νεαροί αθλητές, ενώ στην δεύτερη φάση θα ακολουθήσουν εξατομικευμένα εργομετρικά προγράμματα.

  • § Τμήμα Μπάσκετ

Απρόσκοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του τμήματος μπάσκετ του Α.Σ. Δύναμις Κοζάνης ενόψει της έναρξης  του Πρωταθλήματος Β΄ Ανδρών Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. στις 3 Νοεμβρίου (19.00 ΔΑΚ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΚΑΛΑΣ»). Το τμήμα ενισχύθηκε πολλαπλώς στην μεταγραφική περίοδο και θα παρουσιάσει ένα νέο, σίγουρα ανταγωνιστικό πρόσωπο – ικανό και να πρωταγωνιστήσει, παρουσιάζοντας παράλληλα και θέαμα στους φιλάθλους.

Συγκεκριμένα εντάχθηκαν στο τμήμα οι ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 41- 1.90- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,         ΓΚΙΑΟΥΡΗΣ ΤΕΛΗΣ 38- 2.00-ΠΑΟ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ, ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 36-1.96 -ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΘΥΜΙΟΣ 33- 1.85- ΠΑΟ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ, ΣΟΛΔΑΤΟΣ  ΝΙΚΟΣ 31- 1.80-ΠΡΕΒΕΖΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ,  ΚΑΝΔΥΛΗΣ  ΜΑΡΚΟΣ  28- 1.91- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,  ΚΟΛΛΙΑΣ               ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 22-1.85-ΠΑΟΚ ΔΜ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και ΜΥΡΩΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  22-1.80- ΒΑΤΕΡΟ-ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗ.

Στο τμήμα, αλλά και στην Σχολή Μπάσκετ εντάχθηκαν οι ΚΟΥΜΤΣΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 20- 1.93-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ, ΚΡΟΥΤΣΚΟ ΑΝΤΡΕΙ 19- 1.98-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ, ΚΟΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΜΙΣ 19-1.80-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ, ΔΟΥΣΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ18 – 1.88-ΑΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ και ΝΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 20-1.85-ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

Συνεχίζουν με τον ίδιο ζήλο οι αθλητές ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,ΤΣΑΜΠΟΥΡΗΣ ΦΩΤΙΟΣ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΠΙΤΕΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ, ΚΥΡΙΛΛΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΤΟΛΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΛΑΔΑΣ ΗΛΙΑΣ,  ΔΟΥΓΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΧΑΡΑΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

  • § Νέα Τμήματα

Παράλληλα η Διοίκηση του Συλλόγου εργάζεται για την ίδρυση και λειτουργία νέων τμημάτων στους παρακάτω Κλάδους Άθλησης: Στίβου, Βόλεϊ, Ποδοσφαίρου, Χάντμπολ, Ενόργανης Γυμναστικής, Πάλης, Πυγμαχίας και Κολύμβησης

  • § ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Ο Α.Σ ΔΥΝΑΜΙΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ενδιαφέρεται για συνεργασία με Κατόχους Πτυχίου Φυσικής Αγωγής των παρακάτω Κλάδων Άθλησης: Στίβου, Βόλεϊ, Ποδοσφαίρου, Χάντμπολ, Ενόργανης Γυμναστικής, Πάλης, Πυγμαχίας και Κολύμβησης.

Οι υποψήφιοι και υποψήφιες θα πρέπει να έχουν όραμα και μεράκι για τον Αθλητισμό, διάθεση για επίπονη εργασία  και Κοινωνική προσφορά, ενώ υποχρεωτικά θα πρέπει να είναι αδιόριστοι.

Ο Σύλλογος επιθυμεί επίσης την επικοινωνία και συνεργασία με παλιούς Αθλητές, Προπονητές και Παράγοντες των παραπάνω αθλημάτων, οι οποίοι θα επιθυμούσαν να δραστηριοποιηθούν εκ νέου και να στελεχώσουν τα νέα τμήματα.

Βιογραφικά για τους Πτυχιούχους και μηνύματα ενδιαφέροντος από τα στελέχη, (με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας), μπορούν να αποστέλλονται στο [email protected]. Θα απαντηθούν όλα και άμεσα.