Αρχική

Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ Ακρινής 2010 - Φ.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Εράτυρας 1 - 2

Σε μια απ τις πιο καυτές έδρες του πρωταθλήματος η Εράτυρα έκανε πρεμιέρα με το δεξί στο πρωτάθλημα της EΠΣ Κοζάνης. Οι γηπεδούχοι με πάνω από 200 φιλάθλους στο πλευρό τους, έπαιξαν με πάθος και δύναμη για τη νίκη. Παίζοντας με 10 απ το 32' κατάφεραν να ισοφαρίσουν έχοντας και τον έλεγχο του αγώνα σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.Η Εράτυρα πιστή στον τρόπο παιχνιδιού της ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο αλλά έβαλε δύο γκολ στο δεύτερο. Χρειάστηκε ένα λάθος στην άμυνα που έφερε την ισοφάρηση, για να ανακτήση τον έλεγχο της μπάλας και να πετύχει το γκολ της νίκης.
Ένα οριζόντιο δοκάρι και μια απόκρουση στη γραμμή από αμυντικό ήταν οι κλασσικες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να αποτυγχάνουν να ανοίξουν το σκορ σε τρεις περιπτώσεις, μια κεφαλιά του Κοτλίδα απέκρουσε στη γραμμή αμυντικός και δύο σουτ του Λαζαρίδη πέρασαν λίγο άουτ με τον τερματοφύλακα εξουδετερομένο.Στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε το σκορ στο 47' με τον Καραμίκα να προσπερνάει την άμυνα και να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή, το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο αρχηγός Μήλιος.
Στο 75΄ ήρθε η ισοφάριση μετά από λάθος της άμυνας με τον Τσανακτσίδη να μη αφήνει περιθώρεια αντίδρασης στον τερματοφύλακα με διαγώνιο σουτ λίγο μέσα απ την περιοχη στη γωνία.Ο Λαζαρίδης λύτρωσε τους φιλοξενούμενους στο 82' μετά από σέντρα του Κίλη κι ενώ την κεφαλιά απέκρουσε ο τερματφύλακας, η μπάλα στρώθηκε ξανά στα πόδια του και με δυνατό σούτ από κοντά την έστειλε στην οροφή των διχτύων.Επίσης στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του απόλλων είδαν τη μπάλα να βρίσκει δύο φορες στα δοκάρια και οι φιλοξενούμενοι τον αντίπαλο τερματοφύλακα να γίνεται ήρωας σε τρείς ευκαιρίες που δε χάνονται!!!
Συρτή σέντρα από δεξια του Κίλη και μέσα απ τη μικρή περιοχή ο Λαζαρίδης με δυνατό πλασέ έστειλε τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα και από κει κόρνερ.
 Ο Καραμίκας με απίστευτο σπρίντ πέρασε τρεις αμυντικούς και βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα ένα μέτρο έξω απ τη μικρή περιοχη αλλά στο πλασέ γλύστρισε και έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του!!!
Σουτ βολίδα του Μπαλαμπάνη απ το ύψος της περιοχης βρήκε με τα ακροδάχτυλα ο τερματοφύλακας κι απο κει στο δοκάρι και κορνερ. Δίκαιο κρίνεται το αποτέλεσμα με πολύ καλη διατησία του Κοεμτζίδη και του πρώτου βοηθού Γεωργιάδη, με λίγα λάθη δεν επηρέσαν το αποτέλεσμα.
Ο δεύτερος βοηθός Κουντουράκης ήταν αλάνθαστος καθ όλη τη διάρκεια. Άριστη η φιλοξενία απ τους ανθρώπους της Ακρινής
Εράτυρα(ΒΙΚΙΑΡΗΣ) - Ζαρκοδήμος, Τσιόρκας, Μήλιος, Φιλιππίδης Βλ., Κίλης, Ζιάμος, Μπαλαμπάνης, Κοτλίδας(58΄ Φιλιππίδης Μ.), Κουτσώνας, Καραμίκας(85΄Γκαργκάλας), Λαζαρίδης