Αρχική

Απόλλων Καλαμαριάς: Αποχωρεί από το πρωτάθλημα U21!

Σημαντικές εξελίξεις στο στρατόπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς καθώς όπως ανακοινώθηκε, ο σύλλογος αποχωρεί από το πρωτάθλημα U21.

Αιτία φυσικά είναι οι διαδοχικοί αγώνες που καλείται να δώσει η ομάδα σε Γ’ Εθνική και U21 και το γεγονός πως μεγάλο ποσοστό του ρόστερ αγωνίζεται και στα δύο πρωταθλήματα. Έτσι, ο Απόλλωνας αποφάσισε να δώσει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και στα δύο πρωταθλήματα:

26/1/2023 Αγώνας πρωταθλήματος U21 N. Μουδανιά με ΚΑΟΧ

28/1/2023 Αγώνας πρωταθλήματος U21 με τα Μετέωρα

29/1/2023 Αγώνας πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής με ΚΑΟΧ Μουδανιά

31/1/2023 Αγώνας πρωταθλήματος U21 με Ελπίδα Αμπελοκήπων

02/2/2023 Αγώνας πρωταθλήματος U21 με Ν.Βότση

06/2/2023 Αγώνας πρωταθλήματος U21 με Μαχητές

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αποχώρησης:

«Από τον ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνετε η αποχώρηση του αντίστοιχου τμήματος μας από το πρωτάθλημα U21 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Παρόλες τις προσπάθειες με συνέπεια να συμμετέχουμε στο εθνικό πλέον πρωτάθλημα υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας ,οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν με τις συνεχόμενες αναβολές για διάφορους λόγους που αφορούσαν όχι την ομάδα μας παρόλες τις δυσκολίες με τις υποχρεώσεις των αθλητών μας με τις σχολές (εξεταστική περίοδος) ,βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να πάρουμε την συγκεκριμένη απόφαση. Στην τόσο δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θεωρούμε ότι θα έπρεπε να αφοσιωθούν προπονητικό team και αθλητές(10 αθλητές μας ταυτόχρονα και στα δύο τμήματα) αποκλειστικά εκεί και στον στόχο που θέσαμε από την αρχή του πρωταθλήματος και την παραμονή στην κατηγορία. Συνολικά η ομάδα μας θα έπρεπε να συμμετάσχει αρχής γενομένης από τις 26/1/2023 συνολικά σε 14 ημέρες σε 7 αγώνες. Δυστυχώς οι πολλές αυτές αγωνιστικές υποχρεώσεις μας αναγκάζουν να αποχωρήσουμε αποφεύγοντας τραυματισμούς και βαθμολογικό κόστος για το τμήμα ανδρών και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής . Ευχόμαστε την επόμενη αγωνιστική περίοδο με καλύτερη οργάνωση και σωστό προγραμματισμό να υπάρξουν συνθήκες συμμετοχής της ομάδας μας».

The post Απόλλων Καλαμαριάς: Αποχωρεί από το πρωτάθλημα U21! appeared first on Basketblog.