Αρχική

Αποθεώθηκαν από τον κόσμο Αγέρης – Ματζίρης στο γήπεδο του Καρυοχωρίου | φωτο – βίντεο

Κυριολεκτικά  χαμός έγινε το Σάββατο 18-7-2015  στην συναυλία που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Βέρμιο Καρυοχωρίου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου με τους τραγουδιστές  Κώστα Αγέρη στο ποντιακό τραγούδι και Μιχάλη Μαντζίρη στο κρητικό τραγούδι.

Πάνω από 1000 άτομα παραβρέθηκαν σε αυτήν την όμορφη βραδιά  που συνδυάστηκε με πολύ κέφι και χορό. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τα συγκροτήματα  του Ποντιακού Συλλόγου του Άγιου Χριστοφόρου  και του συλλόγου Κρητών Κοζάνης  όπου χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Δημήτρης  Καραγιαννάκος που ευχαρίστησε τα μέλη της διοίκησης για την όλοι προσπάθεια που κατέλαβαν, τους συλλόγους  που χόρεψαν, όλους τους  χορηγούς  που συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια , καθώς και των κόσμο για την παρουσία τους. Στην συνέχεια πήραν την σκυτάλη τα δυο συγκροτήματα που χόρεψαν , και την έναρξη στο τραγούδι  έκανε ο  Κρητικός  Μιχάλη Ματζίρης. Στην συνέχεια ανέβηκε  ο Κώστας Αγέρης που με τα τραγούδια του ξεσήκωσε τα πλήθη.
Η διοίκηση του Βερμίου θέλει να ευχαριστήσει τους: Αμπατζίδη Βασίλη,  Παπαθανασίου Βαγγέλη,  Αμπατζίδη Νίκο που βοήθησαν στην κάλυψη της εκδήλωσης με βίντεο και φωτογραφίες, και όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η όμορφη η εκδήλωση. 
 Γραφείο Τύπου: Α.Σ. ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ