Αρχική

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Σ. "ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ (ΣΑΒΒΑΤΟ 10/1/2014)

Σε ένα παιχνίδι που κανένα πρόβλημα δε δημιουργήθηκε με την αντίπαλη ομάδα και τους παράγοντές της, τους οποίους και ευχαριστούμε για τη συμπεριφορά τους και δίνουμε συγχαρητήρια για τη νίκη τους, ο διαιτητής φρόντισε με τις αποφάσεις του να μην παιχτεί ποδόσφαιρο.
Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι διαιτητές στη διαχείριση των αγώνων και δε θα σταθούμε στον τρόπο που αντιμετώπισε τον σημερινό αγώνα ο διαιτητής κ. Κουτσώνας.

Τετοιες διαιτησίες δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και θα αφήνουν μονίμως παραπονούμενες τις ομάδες.

Είναι όμως επιεικώς απαράδεκτο διαιτητής αγώνα να απευθύνεται ειρωνικά και απαξιωτικά σε παράγοντα ομάδας, επειδή τόλμησε να ρωτήσει "Γιατί έδωσες μόνο 3 λεπτά καθυστερήσεις;".  
Κάποιοι θα πρέπει να μάθουν να σέβονται τον κόπο και τον ιδρώτα των παραγόντων οι οποίοι με περίσευμα ψυχής, εδώ και χρόνια, αγωνίζονται να κρατάνε όρθιο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και να διοργανώνουν τα τοπικά πρωταθλήματα, τα οποία οι διαιτητές καλούνται να υπηρετούν.     
Είναι το ελάχιστο που απαιτούμε.
                 Το Δ.Σ. του Α.Σ. "Το Βελβεντό"