Αρχική

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Α.Σ. Βερμίου Καρυοχωρίου

Σήμερα Σάββατο 15-3-2014 θεωρούμε ότι συντελέστηκε ένα έγκλημα εις βάρος της ομάδας μας. Η ομάδα του Βερμίου αγωνιζόταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη ομάδα του Ε.Α.Σ Ανθότοπου. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Κουντουράκης, Ο εν λόγω διαιτητής από το 1΄εως και το 100΄ ήταν πολύ εριστικός προς τους παίκτες του Βερμίου με αποτέλεσμα να δείξει αφειδώς κίτρινες κάρτες προς αυτούς , (μόνο στον άνθρωπο που έκανε το ρεπορτάζ μέσα στο γήπεδο δεν έδειξε κάρτα ),και να απειλεί τους παίκτες με αποβολές.

Ενδεικτικό ήταν ότι μέχρι την τέταρτη κάρτα τις σημείωνε στο μπλοκάκι, από εκεί και πέρα σταμάτησε να τις γράφει, και σφύριζε ότι του έλεγαν οι παίκτες του Ανθότοπου.

Πρέπει οι διοικούντες της επιτροπής διαιτησίας να καταλάβουν ότι γίνετε μια προσπάθεια από κάποιους που αγαπούν το άθλημα αυτό, και με πολύ προσπάθεια, παρά τις αντίξοες συνθήκες προσπαθούν να κρατήσουν την ομάδα σε υψηλά στάνταρ.
Πρέπει να καταλάβουν οι αρμόδιοι ότι χωρίς οικονομικούς πόρους και παρά τα οικονομικά προβλήματα βάζουμε από την τσέπη μας λεφτά, για να κρατήσουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, εκεί που του ανήκει. Αλλά διαιτητές,και διαιτησίες σαν την σημερινή του κ Κουντουράκη μας δείχνουν τον δρόμο να σταματήσουμε και να μην ασχοληθούμε άλλο με αυτό που αγαπάμε . Τέτοιες διαιτησίες μας φέρνουν πολλά χρόνια πίσω .
Θα θέλαμε διαιτησίες σαν τον κ Κουντουράκη να μην ξανασυναντήσουμε, και ζητάμε την εξαίρεση του από όλα τα παιχνίδια εντός αλλά και εκτός έδρας.
Γραφείο τύπου
Α.Σ ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ