Αρχική

Ανακοίνωση για το Κοζάνη-Λάρισα

Μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης σχετικά με το παιχνίδι Κυπέλλου Κοζάνη – Α.Ε. Λάρισας που θα γίνει την Κυριακή 29-12-2013 στις 5.30μμ στο ΔΑΚ Κοζάνης, το Φ.Σ. Κοζάνη θέλει να ενημερώσει τους φιλάθλους για τα παρακάτω:

-Την Παρασκευή (27-12-2013) και το Σάββατο (28-12-2013) από 11.00πμ έως 1.00μμ θα προπωλούνται εισιτήρια του αγώνα στην κεντρική πλατεία κάτω από το ρολόϊ (καμπαναριό). Παρακαλούνται οι φίλαθλοι της Κοζάνης να προμηθευτούν εισιτήρια τις δύο αυτές ημέρες, για να αποφύγουν την ταλαιπωρία την ημέρα του αγώνα.

- Την ημέρα του αγώνα (Κυριακή 29-12-2013) θα λειτουργήσει μόνο το κεντρικό εκδοτήριο εισιτηρίων στην κεντρική είσοδο του γηπέδου από τις 4.00μμ (μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα).

- Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να μην επιχειρήσουν να εισέλθουν στο γήπεδο με βεγγαλικά, κροτίδες κλπ απαγορευμένα υλικά, διότι θα γίνεται έλεγχος από την αστυνομία.

 

Διευκρινίσεις για την είσοδο των φιλάθλων της Κοζάνης:

- Τα παιδιά κάτω των 12 ετών (μαθητές δημοτικού) μπαίνουν δωρεάν αλλά πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα με εισιτήριο.

- Οι μαθητές από 13 ετών (1η Γυμνασίου) έως και 18 ετών (3η Λυκείου) μπαίνουν δωρεάν.

- Οι φοιτητές και οι άνεργοι αγοράζουν εισιτήριο 5 ευρώ δείχνοντας την φοιτητική τους ταυτότητα ή την ταυτότητα ανέργου.

- Οι γυναίκες αγοράζουν εισιτήριο 5 ευρώ.

- Ολοι οι υπόλοιποι αγοράζουν εισιτήριο 10 ευρώ (οι κάρτες διαρκείας 2013-14 δεν ισχύουν για αγώνες Κυπέλλου).

- Οι φίλαθλοι της Κοζάνης θα εισέλθουν στο γήπεδο από την βόρεια είσοδο (από την πλευρά του κλειστού γυμναστηρίου) και θα καθίσουν στις θύρες 2 (σκεπαστή κερκίδα) και θύρα 3 (ανοιχτή κερκίδα προς την μεριά των αποδυτηρίων).

 

Διευκρινίσεις για την είσοδο των φιλάθλων της Λάρισας:

- Οι φίλαθλοι της Λάρισας θα εισέλθουν στο γήπεδο από την κεντρική είσοδο και θα καθίσουν στην Θύρα 1 (ανοιχτή κερκίδα που βρίσκεται δίπλα στην κεντρική είσοδο).