Αρχική

Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στο Βέρμιο Καρυοχωρίου

Την λύση τις συνεργασίας με τον Νίκο Γεωργιάδη, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Βέρμιο Καρυοχωρίου μετά από 4 χρόνια. Η διοίκηση του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει τον Νίκο Γεωργιάδη για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, και να του ευχηθεί να έχει καλή συνέχεια. Ο Νίκος ήταν κάτι παραπάνω από την ψύχη τις ομάδος, και σε ένδειξης σεβασμού για όλα αυτά τα χρόνια που πρόσφερε του προτάθηκε μια άλλη θέση στο σύλλογο.

Η διοίκηση του συλλόγου με συνοπτικές διαδικασίες και μετά από συζητήσεις βρήκε τον αντικαταστάτη και έκλεισε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Εορδαϊκού Γιάννη Κανδυλιώτη. 

Γιάννης Κανδυλιώτης

Για τον Γιάννη δεν χρειάζονται συστάσεις μιας και ήταν ο ποδοσφαιριστής που με τα δικά του γκολ συνέβαλε την δεκαετία του ΄80-΄90 η ομάδα του τότε Εορδαϊκού να ανέβει από την Γ΄Εθνική στην Β΄Εθνική. Ήταν ο δεινός σκόρερ εκείνης της εποχής, που μάλιστα έχει βγει και πρώτος σκόρερ.  Έχει ξαναπεράσει από τον πάγκο του Βερμίου Καρυοχωρίου, πριν από χρόνια. Η διοίκηση του Βερμίου καλωσορίζει τον Γιάννη Κανδυλιώτη στην ομάδα και του εύχεται καλή δύναμη στο δύσκολο πρωτάθλημα τις Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας τις Ε.Π.Σ Κοζάνης.Γραφείο Τύπου: Α.Σ. Βέρμιο Καρυοχωρίου