Αρχική

Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΕΤΟΣ: Μεγάλη επιτυχία είχε το Πάρτι έναρξης προπονήσεων | φωτο

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση ετοίμασαν και υλοποίησαν οι γονείς των Αθλητών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΕΤΟΣ το Σάββατο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗΣ, που είναι από τις πιο σύγχρονες στη Δυτική Μακεδονία.Ήταν κάτι πολύ όμορφο που κέρδισε πολλά μπράβο, με πολλές εκπλήξεις, χορό, ξέφρενη μουσική (dj stelioz vivafm, vivagr), παιδικά παιχνίδια (Έλα χαμογέλα- Μάρθα Μαυρίδου).Οι γονείς και οι μικροί ποδοσφαιριστές είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία να διασκεδάσουν λίγο πριν μπουν για τα καλά στα «βάσανα» τόσο των προπονήσεων όσο και των μαθημάτων.

Η διοίκηση της Ακαδημίας τονίζει ότι αξίζουν πολλά Συγχαρητήρια στους γονείς της ακαδημίας για τη διοργάνωση του πάρτι .Επίσης Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όσους βοήθησαν να υλοποιηθεί και να στεφθεί με επιτυχία.Επίσης ελπίζει ο κόσμος ν’ αγκαλιάσει τόσο θερμά και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις. Ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Έγινε ένα πολύ όμορφο ξεκίνημα για τους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας που φάνηκε να το απόλαυσαν πραγματικά. Φυσικά διασκέδασαν και όσοι παρευρέθηκαν με το πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Θ. Ηλιάδης