Αρχική

Αθλήτρια με υψηλές προσδοκίες η Γκρέτα-Λυδία Κλάγκου – Ρεπορτάζ από την Πτολεμαΐδα του Γρηγόρη Μπαϊρακτάρη

Νεανίδα πλέον, η Γκρέτα-Λυδία Κλάγκου, η αξιόλογη αυτή  αθλήτρια του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, διεκδικεί  δάφνες  με τα απεριόριστα προσόντα της αλλά και τον ακέραιο χαρακτήρα της.

Η νεαρή μπασκεμπολίστρια του συλλόγου έχοντας και την αμέριστη συμπαράσταση των γονιών της ,κατάφερε  μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να πείσει και τον πιο απαιτητικό φίλαθλο τόσο στις νεανίδες  (πανελληνιονίκης στην Κύμη το 2012), αλλά και τώρα στην Α2 κατηγορία να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για το απαράμιλλο πάθος που την διακρίνει εξελισσόμενη σε σπουδαία αμυντικό αλλά και εξίσου καλή επιθετικό ικανοποιώντας πλήρως τις απαιτήσεις του προπονητή της.
Η Γκρέτα-Λυδία Κλάγκου εκτός από πολύ καλή αθλήτρια είναι και πολύ καλή μαθήτρια, ένας συνδυασμός που μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί αν αποφέρει τόσο στον σύλλογο όσο και στην προσωπική της ζωή κάνοντας υπερήφανους τους γονείς της που την υπεραγαπούν.
Τελειώνοντας πρέπει να τονίσουμε πως μία ακόμη παίκτρια από τα σπλάχνα της ομάδας αφήνει τα διαπιστευτήριά της για μια σπουδαία καριέρα στο σύλλογο του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας.