Αρχική

ΑΕ Άνω Κώμης: Αγωνιστικός απολογισμός α’ γύρου

 Η ΑΕ Άνω Κώμης με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας,  της Β’ κατηγορίας (1ου ομίλου), του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κοζάνης, έχοντας 7 νίκες, 4 ήττες και 2 ισοπαλίες. Πέτυχε  19 γκολ  και δέχθηκε 12.
Η νεοφώτιστη στην κατηγορία Άνω Κώμη, πραγματοποιεί μία αξιόλογη πορεία και δείχνει ανταγωνιστική στη μάχη της ανόδου για δεύτερη συνεχή χρονιά, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με το θέμα του γηπέδου, αφού κάθε εβδομάδα αγωνίζεται εκτός έδρας, καθώς το γήπεδο στην Άνω Κώμη είναι υπό κατασκευή….????


Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται 3 φορές την εβδομάδα σε απόσταση 25 χλμ. Στο γήπεδο του Μαυροδενδρίου !!! και μόνο ως ηρωική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η προσπάθεια παικτών – προπονητή – διοίκησης!
Στόχος της ομάδας είναι η δημιουργία του δικού της γηπέδου και κατ’ επέκταση η καθιέρωση της στην μεγάλη κατηγορία!
 Το κλίμα που επικρατεί είναι εξαιρετικό και οι λέξεις οικογένεια – σεβασμός – κατανόηση και υπομονή ταιριάζουν απόλυτα  σε αυτό που ζούμε καθημερινά όλοι μας!
Τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει  κανέναν ποδοσφαιριστή της, αντίθετα θα ενισχυθεί κυρίως με νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της περιοχής μας!
Αρχηγοί της ομάδας: Τρέσσος Ιάκωβος –Τσιμπούρας  Ιωάννης – Γκόγκος Ιωάννης –Δεληγιάννης Ευάγγελος
Σκόρερ : Νάστος Νίκος  8 γκολ - Τρέσσος Ιάκωβος 4 γκολ – Πήττας  Δημήτρης 3 γκολ-Παλαμάς Κώστας 2 γκολ- Νάστος Στέφανος , Σκανδάλης Χρήστος  και Παπαδημητρίου Γεώργιος  (κύπελλο) από 1 γκολ.
Ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες με υγεία και μακριά από τραυματισμούς  !!!
Το ΔΣ της ΑΕ Άνω Κώμης