Αρχική

ΑΕΠ Κοζάνης: Επάνοδος στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα


Μετά την πικρή και άδικη ήττα στην Κατερίνη  οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, διέκοψαν τις προπονήσεις τους, για να πάρουν μιαν ανάσα.Με μια πολύ καλή εμφάνιση, σημειώνοντας 3!!!! τέρματα και μάλιστα εκτός έδρας (ιστορικό ρεκόρ για Κοζανίτικη ομάδα να πετύχει 3 γκολ μέσα στην έδρα του Περικού), δεν της επετράπη να φύγει με τη νίκη, αφού στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο κυριαρχούν άλλες νοοτροπίες, συμφέροντα και μέθοδοι.

Όλα τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους, κάνοντας μια συγκινητική εμφανιση, αλλά αυτό στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, δυστυχώς δεν είναι αρκετό.
Όσοι ήταν στο γήπεδο αλλά και όσοι είδαν το πως προήλθαν τα εις βάρος μας γκολ και ο … «βομβαρδισμός» με κίτρινες κάρτες, τα λεπτά των καθυστερήσεων, κατάλαβαν ότι δεν θα επιτρεπόταν η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ να φύγει από την Κατερίνη χωρίς να ηττηθεί.
Η διακοπή είναι ένα βάλσαμο για τα νεαρά μας παιδιά, που παίρνουν τρομερά μαθήματα, για το τι τους περιμένει στο μέλλον σε αυτή την Ελληνική κοινωνία, της αναξιοκρατίας και των συμβιβασμών.
Την επόμενη εβδομάδα  με νέο τεχνικό και τις προσθήκες νέων παικτών, θα ξεκινήσει η αντεπίθεση για την ομάδα μας, που θα επιμείνει στην προσπάθεια της και τη φιλοσοφία της,  κόντρα σε όλα τα εμπόδια, που δεν θέλουν να αφήσουν ποτέ το Ελληνικό Ποδόσφαιρο να ορθοποδήσει.
aepfc.gr