Αρχική

Α.Ε.Ελίμειας – Φ.Σ.Εθνικός Βατερού 1-0

“Φωνάζει” το Βατερό για τη διαιτησία του Μαρόπουλου !

Μέτριο ως κακό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Κρόκου το απόγευμα της Κυριακής μεταξύ της γηπεδούχου Α.Ε. Ελίμειας και του Εθνικού Βατερού στα πλαίσια της 6 αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κοζάνης μπροστά σε αρκετό κόσμο με νικητή την ομάδα του Κρόκου με 1-0.
Το παιχνίδι δεν φέρει δάφνες ποιότητας διότι και οι δύο ομάδες παρουσιαστήκαν άτολμες, άχρωμες ,χωρίς προσανατολισμούς μέσα στο γήπεδο ,και όπως εξελισσόταν το ματς η ομάδα που θα έβαζε πρώτη το γκολ θα κέρδιζε το παιχνίδι.
Η ομάδα του Δημήτρη Αλιατίδη στάθηκε ποιο τυχερή σκόραρε πρώτη και διατήρησε το αήττητο της για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, ενώ η ομάδα του Σάκη Ανδρεόπουλου που εξέτισε την ποινή των 15 ημερών τιμωρίας του και επέστρεψε στον πάγκο του Εθνικού, κινήθηκε σε ρηχά νερά, χωρίς πάθος, χωρίς διάθεση και χωρίς να μπορεί να απειλήσει την εστία του Καρανάνου
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα με αγανάκτηση για την διαιτησία του Μαρόπουλου (ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗ πέναλτι)που μόνο αυτός είδε και καταλόγισε υπέρ της ομάδας του Κρόκου και γενικότερα ενώ το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν μέσα σε αθλητικά πλαίσια και πρωταγωνιστές έπρεπε να είναι οι ποδοσφαιριστές, ο διαιτητής με τις λανθασμένες αποφάσεις του έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής του γηπέδου χάνοντάς τον έλεγχο του παιχνιδιού, εκνευρίζοντας παίκτες παράγοντες και φιλάθλους και των δυο ομάδων με αποτέλεσμα με το τέλος του αγώνα να τα ΄΄ακούσει΄΄ για τα καλά. Τέτοιες κακιές-αρνητικές διαιτησίες δεν έχουν θέση και δεν προάγουν το άθλημα γενικότερα αντί αυτού το υποβαθμίζουν και το αμαυρώνουν και απομακρύνουν τους φίλους των ομάδων από τα γήπεδα.

Στο καθαρό κομμάτι του αγώνα στο 14′ λεπτό ο διαιτητής της συνάντησης υπέδειξε ανύπαρκτο πέναλτι σε μονομαχία των Ευκολίδη-kovali, να το αναλαμβάνει να χτυπήσει ο έμπειρος Κουτζιακουτσίδης αλλά ο εξίσου έμπειρος γκολκίπερ Τραπεζανλίδης να κατεβάζει ρολά και να μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 18′σουτ φάουλ του Χατζηρούμπη λίγο άουτ.
Στο 24′ εκτέλεση φάουλ Χατζηρούμπη απο πλάγια θέση
η μπάλα κοντράρει περνάει παράλληλα με την εστία και καταλήγει κόρνερ.
Στο 48′λεπτό σουτ του Παπαδόπουλου λίγο άουτ ,και ενώ το παιχνίδι έδειχνε ότι θα λήξει ισόπαλο μιας που αυτό ήταν και το ποιο δίκαιο αποτέλεσμα σύμφωνα με την απόδοση των ομάδων στο 75′λεπτό της συνάντησης ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους με τον Αργύρη Σοφόγλου που πριν από ένα λεπτό είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι ,ενώ η φάση ξεκινάει από καθαρό οφσάιντ, δεν καταλογίζεται και με πλάσε κάνει το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων.

Πολλά και έντονα τα παράπονα των φιλοξενουμένων.

Κακή η διαιτησία των Μαρόπουλου, Γεωργιάδη, Κεντζιόπουλου.

Α.Ε. Ελίμειας ( Αλιατίδης): Καρανάνος, Αραμπατζής, Nikolli, Γιαπράκας, Μανώλας, Νικολαϊδης,(46′Δημητριάδης)Hatellari(71′Σοφόγλου), Παπαδόπουλος,Cοvali, Κουτζιακουντζίδης(88′Λεωνιδάκης), Γκιούρος.

Φ.Σ. Εθνικός Βατερού (Ανδρεόπουλος): Τραπεζανλίδης,Σαλονικίδης(74′Ρότσκος),Παναγιωτελίδης, Παναγιώτου, Ευκολίδης,Στεργίου, Τσακιλτζίδης, Μελισσινός, Γιαμουρίδης(46′Κουρτζίδης), Χατζηρούμπης, Πούλιος(60′Κοντοδήμος).

To γκολ του αγώνα και η φάση του ανύπαρκτου πέναλτι