Αρχική

ΑΓΣ Καστοριά: Προπόνηση με νέα πρόσωπα

Με παλιούς γνώριμους να επιστρέφουν σε γνωστά λημέρια οι <<γουναράδες>> επανήλθαν σήμερα στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό που τους χορηγήθηκε.
Επίκεντρο της προσοχής ήταν ασφαλώς ο Μιμής Παπαδόπουλος, επί σειρά ετών αρχηγός του συλλόγου και λίαν προσφάτως προπονητής, που για χάρη της ομάδας που αναδείχθηκε, έβαλε ξανά ποδοσφαιρικά παπούτσια και επιστρέφει ώστε να ανεβάσει επίπεδο το σύλλογο και παράλληλα να συνεισφέρει με την εμπειρία του στους νεότερους.


Τα βλέμματα φυσικά έπεσαν πάνω και στο Βασίλη Αθανασιάδη, έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή με εξίσου υψηλές παραστάσεις που γυρνά δίνοντας σημαντικές λύσεις στα μετόπισθεν.
Τα ίδια ισχύουν και για τον Αθανάσιο Μπορόζη, που μετά την αποχώρηση του τέως προέδρου, επανέρχεται –και εκείνος- στο σύλλογο, απαντώντας θετικά στο κάλεσμα που του έγινε.
Τέλος ο νεαρότερος ηλικιακά, αλλά ταυτόχρονα παλαιότερος στο ρόστερ, Δημήτρης Σαββαϊδης, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους συμπαίκτες τους, καθώς αποδέχθηκε τη νέα κατάσταση των πραγμάτων και γυρίζει στην ομάδα όπου γαλουχήθηκε και δέθηκε συναισθηματικά.
Ο 21χρονος ακραίος αμυντικός δεν έλειψε πέρσι από κανένα επίσημο παιχνίδι των <<γουναράδων>> και όπως γίνεται αντιληπτό προσθέτει ένα πολύτιμο εργαλείο στη φαρέτρα του Ηλία Βάλη που πλέον έχει κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος.


Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι ποδοσφαιριστές επιδόθηκαν σε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής, ενώ μετέπειτα έριξαν το βάρος σε ταχυδυναμικές και αερόβιες ασκήσεις.
Ακολούθησαν τρεξίματα και εκτελέσεις στημένων φάσεων, για να ολοκληρωθεί η προπόνηση μέσα από δίτερμα σε μικρό χώρο.
Μέσα σε κλίμα εφορίας και ενότητας το ποδοσφαιρικό τμήμα ανανέωσε το ραντεβού του για το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν και η εκγύμναση των παικτών θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. (ώρα 15:00)