Αρχική

Dejan Radonjic

Radonjic: “Ελέγξαμε το παιχνίδι και φτάσαμε σε μία μεγάλη νίκη”

Ο Dejan Radonjic έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την μεγάλη νίκη, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα τόσο σε άμυνα όσο και στην επίθεση. Ακόμη στάθηκε στην αντίδραση των Λιθουανών στο δεύτερο μέρος, ωστόσο τελικά κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό και να πάρει μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη και για το καλό ματς. Το ξεκίνημα στο ματς ήταν καλό και στις δύο πλευρές του παρκέ και αμυντικά και επιθετικά, αλλά και από την περιφέρεια στο τρίποντο.

Radonjic: “Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και μία σημαντική νίκη”

Ο Dejan Radonjic ήταν πολύ ευχαριστημένος από την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Zalgiris, λέγοντας ότι η ομάδα του έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και πήρε μία μεγάλη νίκη. Ακόμη στάθηκε στο εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του, ενώ τόνισε ότι και κομβικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα έπαιξε και η τρίτη περίοδος, στην οποία το “τριφύλλι” συντήρησε το προβάδισμά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο flash interview:

 «Κάναμε ένα φοβερό πρώτο ημίχρονο και ένα πολύ καλό τρίτο δεκάλέπτο που μας συντήρησε στο προβάδισμα. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και μια σημαντική νίκη για εμάς».

Radonjic: “Για τριάντα λεπτά βγάλαμε ενέργεια και στις δύο πλευρές”

Ο Dejan Radonjic στην συνέντευξη τύπου μετά την νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Villeurbanne τόνισε ότι η απόδοσή της ομάδας του ήταν εξαιρετική για τριάντα λεπτά, αλλά δεν ήταν αποδεκτή η χαλάρωση του τελευταίου δεκαλέπτου. Ακόμη στάθηκε και στο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού λέγοντας ότι θα πρέπει να μπαίνει στα παιχνίδια όπως σήμερα, ενώ έκανε αναφορά στους Pontika, Παπαγιάννη και τους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Radonjic: Μεγάλη νίκη για εμάς, γιατί παίζαμε με μία ομάδα με ποιότητα”

Ο Dejan Radonjic έδωσε συγχαρητήρια τόσο στους παίκτες όσο και τον κόσμο της ομάδας μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας, ενώ τόνισε ότι είναι ένα μεγάλο ροζ φύλλο αγώνα για το “τριφύλλι” τόσο βαθμολογικά τόσο και ψυχολογικά μετά από τρεις ήττες στο τέλος. Ακόμη μίλησε και για την συνύπαρξη Lee – Williams στο παρκέ, ενώ επεσήμανε ότι η επικράτηση της ομάδας του ήταν μία συλλογική υπόθεση κι όχι ενός παίκτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Radonjic: “Βγάλαμε πολλή ενέργεια και το παιχνίδι κρίθηκε σε μία κατοχή”

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός του Παναθηναϊκού ήταν πανευτυχής από την νίκη της ομάδας του επί της Virtus, ενώ ζήτησε την στήριξε του κόσμου με την Villeurbanne. Ακόμη επεσήμανε ότι το παιχνίδι κρίθηκε σε μία κατοχή, ενώ το “τριφύλλι” ήταν εξαιρετικό στην άμυνα και έβγαλε πάρα πολύ ενέργεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Φοβερή προσπάθεια στην άμυνα και μια σπουδαία νίκη. Έρχεται ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι με τη Βιλερμπάν και θέλουμε τον κόσμο μας ξανά εδώ. Δύσκολο παιχνίδι, βγάλαμε πολλή ενέργεια και το παιχνίδι κρίθηκε σε μια κατοχή».