Αρχική | Ιστολόγια

Το ιστολόγιο του/της lefteris

adidas. Αναζητώντας τον ταχύτερο!

altΕίσαι ο ταχύτερος στην Ελλάδα; Η adidas και το adizero f50 powered by micoach σου δίνουν την ευκαιρία να το αποδείξεις!
 Στις αθλητικές εγκαταστάσεις Εν άθλω στο 4ο χιλ. Κοζάνης-Αργίλου την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012  στις 16:00.

Ακούστε Live τα παιχνίδια της ΕΠΣ Κοζάνης !!! από τον STAR fm

Ακούστε ανατποκρίσεις του STAR-FM 93.3  από τα ερασιτεχνικά γήπεδα,

Αστέρας Κοζάνης: Μία νέα ακαδημία ποδοσφαίρου

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου ΑΣΤΕΡΑΣ Κοζάνης είναι μια νέα Ακαδημία που ξεπήδησε πέρυσι μέσα από το μεράκι, το ειλικρινές ενδιαφέρον και την εμπειρία των ανθρώπων που τη στηρίζουν, με σκοπό την εκγύμναση των νεαρών ποδοσφαιριστών αλλά και την ταυτόχρονη διαπαιδαγώγησή τους. Διοίκηση, προπονητές και γονείς μέσα από μια ισότιμη συμμετοχή συνεργάζονται ο καθένας από την πλευρά του, προκειμένου οι νεαροί ποδοσφαιριστές να μυηθούν στα μυστικά του ποδοσφαίρου και μέσα από αυτό να διαμορφώσουν το χαρακτήρα τους. Φιλοσοφία της ακαδημίας είναι

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΗΘΟΣ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!!!!!! ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?? του Γ. Κατσίκα

Η μπάλα δεν είναι πόρνη, είναι καθρέφτης.!!!!!!

Είναι ντροπή να θυσιάζει κανείς στον Βωμό της νίκης τη σωματική ακεραιότητα του συνανθρώπου του. Οι νίκες και να χαθούν , θα ξανάρθουν . Η υγεία όμως πολλές φορές όχι !!

Πολλές φορές οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις έχουν μετατραπεί

ΔΑΝΑΟΙ Κοζάνης: Το ποδόσφαιρο μας είναι άθλιο

Το ποδόσφαιρο μας είναι άθλιο. Δεν έχουμε καμιά παιδεία, καμία συναίσθηση του «ευ αγωνίζεσθε». Υπάρχει μόνο η νίκη και πέραν τούτου μηδέν.  
Μπράβο στα… παλικάρια της Λευκοπηγής. Μπράβο στους

Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Πρόσληψη προπονητή μικτών ομάδων

Λάβαμε χθες την παρακάτω  καταγγελία, που αφορά την πρόσληψη προπονητή στην Ε.Π.Σ. Κοζάνης  και την δημοσιεύουμε αυτούσια, περιμένοντας απαντήσεις αλλά και την επωνυμία του αποστολέα:

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΙΡΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.
ΣΤΗΝ ΟΔΟ Μ. ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ 8Α (ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ Ε.Π.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ )ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ  ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ...ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ!!   ΓΙΑΤΙ?

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ» ΣΧΟΛΗ

Ο Ολυμπιακός έφυγε
οι Δαναοί ήρθαν…

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Εν Άθλω», η πρώτη φετινή συγκέντρωση γονέων της σχολής ποδοσφαίρου και από χθες ξεκίνησαν οι προπονήσεις όλων των τμημάτων. Η σχολή, που τα τελευταία τρία χρόνια βρισκόταν υπό την σκέπη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς, ανακοινώνει

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ 2011-12

Δείτε τις 3 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος των δύο ομίλων της Β΄Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κοζάνης. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 2011-12

Δείτε τις 5 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κοζάνης. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει