Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της system

One man show στο Μεταξά, Μεταξα-Αυλες 0-2

Ε.Μ.Α.Σ Πρόοδος Μεταξά - Απόλλων Αυλών 0-2

Σε ένα παιχνίδι που δεν παίχτηκε καθόλου ποδόσφαιρο η ομάδα των Αυλών επικράτησε με 0-2 και ο καλύτερός « παίχτης» της ήταν ο κύριος Κωτσίδης .

Ο κύριος Κωτσίδης έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του και προσπαθούσε συνεχώς να προκαλέσει και να πικάρει τους γηπεδούχους ώστε αυτοί να χάσουν σε πολλές φάσεις την αυτοσυγκέντρωση τους . Από μία τέτοια φάση προήρθε και το 0-1 καθώς ο κ.Κωτσίδης σφύριξε ανύπαρκτο φάουλ έξω από την περιοχή των γηπεδούχων. Στις διαμαρτυρίες των παιχτών του Μεταξά για τα ανάποδα σφυρίγματα απαντούσε πάντα με ένα ειρωνικό χαμόγελο και ένα «άντε ρε παίξτε εκεί ,πλάκα μου κάνετε». Χαρακτηριστικό παράδειγμα για την ανικανότητα των διαιτητών είναι , ότι σε πολλές φάσεις ο διαιτητής και ο πρώτος βοηθός του κύριος Τζώρτζος είχαν αντίθετη άποψη αλλά πάντα νικητής έβγαινε ο κύριος Κωτσίδης και χαμένη η ομάδα του Μεταξά. Ο κύριος Κωτσίδης δεν μπόρεσε ποτέ να γίνει ο άρχοντας του παιχνιδιού και κιτρίνιζε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό τους γηπεδούχους και φιλοξενούμενους με αποτέλεσμα να αποβληθούν δύο παίχτες του Μεταξά και ένας των Αυλών. Στο δεύτερο ημίχρονο αρνήθηκε καθαρό πέναλτι το οποίο θα έβαζε τους γηπεδούχους και πάλι στο παιχνίδι και θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στην συνέχεια ώστε η μάχη της παραμονής στην κατηγορία να παιζόταν στα ίσια. Ο διαιτητής στο τελευταίο 30λεπτο μετέτρεψε το παιχνίδι σε ένα one-man-show και στην ουσία έπαιζε μόνος του και δεν άφηνε να παιχτεί ποδόσφαιρο, πράγμα που βόλευε την ομάδα των Αυλών που πολλές φορές απορούσε και η ίδια με την τόση εύνοια.

Ο κύριος Κωτσίδης έχει αποδείξει και στο παρελθόν την εμπάθειά του προς την ομάδα του Μεταξά. Εύλογα αναρωτιέται κανείς εάν ήταν τυχαία η επιλογή του συγκεκριμένου διαιτητή σε ένα τόσο κρίσιμο ματς στο οποίο θα κρινόταν σε μεγάλο βαθμό η παραμονή της ομάδας του Μεταξά στην κατηγορία.

Αγαπητοί κύριοι της ΕΠΣ Κοζάνης γνωρίζουμε πολύ καλά ότι για πολλούς το Μεταξά είναι το μαύρο πρόβατο της κατηγορίας και ότι πολλοί θα χαρούν να πέσει η ομάδα στην Γ΄ κατηγορία. Εάν νομίζετε ότι αυτό το πρωτάθλημα θα είναι πιο ελκυστικό χωρίς το Μεταξά καλά κάνατε και στείλατε τον κ.Κωτσίδη να παίξει με τον τρόπο που έπαιξε σε αυτό το ματς της χρονιάς για τις δύο ομάδες. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά εάν αξίζει να παίζουμε σε αυτό το πρωτάθλημα που πιο πολύ θυμίζει βόθρο παρά μια αθλητική οργάνωση.

athanasios karanatsios